Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Reportage i ÖP söndag

Imorgon, söndag kommer vi vara med på www.op.se. De har en ny satsning med en söndagstidning på nätet.
ÖP kontaktade oss stax innan jul och frågade om vi ville skildra vårt sätt att leva i deras tidning. Vi funderade ett par dagar på hur vi ville göra. Det blev ju rätt stor uppståndelse när vi var med i Aftonbladet i våras. Både i tidningen och på Aftonbladet-TV. Var även med på radioprogrammet Karlavagnen i somras. Vi själva var helt lugna med det, medan andra i vår närhet kanske inte tog det lika bra.
Vi har hittills valt att inte berätta vår historia i någon mer media för att inte röra upp känslor i onödan.
Om vi hade velat hade vi kunnat vara med både på Pride-festivalen, tidningar, radio och TV-program av olika slag. Det är flera som hört av sej och vill att vi ska dela med oss om hur vi lever.
Men nu har vi diskuterat och bestämt oss för att vara med i ÖP. Vi har helt enkelt bestämt oss för att vi bestämmer själva över vad vi gör. Vi ska inte låta andra bestämma över oss. Och samtidigt ska ingen annan behöva försvara oss. Detta är ett sätt vi valt att leva på. Ingen i vår närhet ska behöva stå till svars för.
Vi känner att vi gärna vill dela med oss av detta. Vi ser det som att vi kan öppna ögonen hos andra för alternativa sätt att leva. Vi vill visa att man inte behöver följa normen, utan följa hjärtat!
För er som nu hittat hit från ÖP så hälsar vi er välkomna. 🙂

16 reaktioner på ”Reportage i ÖP söndag

  1. Hipp hipp hurra för henne i dag <3 Även här tänker vi och pratar kalas, Luran fyller ju om en månad 😀 Skoj att samla vänner å familj för lite firande, att få fylla år ska kännas lite speciellt tycker jag! Å den där berömda tummen skulle jag behöva få ur… Har tänkt att göra ett besök både på Dollar och er butik innan barnen fyller år, men lär nog inte bli förrän i början av februari jag tar mig iväg. En galen period med jobb just nu, men det är skoj det med! Ha nu ett toppen firande, så hoppas jag vi får tillfälle att ses framöver… Det är ju trots allt inte en rymdresa att företa sig en tur till Ström! *fniss*

    1. Haha, ja nä någon rymdresa e det ju faktiskt inte:)Va faktiskt å åt på er lokala pizzeria i går när vi åkte hem från husvagnen, lite dåligt samvete över att vi inte styrde bilen förbi er och sa hej iaf:(, men det kommer fler tillfällen.
      Kramar

  2. Hipp hipp hurra för henne i dag <3 Även här tänker vi och pratar kalas, Luran fyller ju om en månad 😀 Skoj att samla vänner å familj för lite firande, att få fylla år ska kännas lite speciellt tycker jag! Å den där berömda tummen skulle jag behöva få ur… Har tänkt att göra ett besök både på Dollar och er butik innan barnen fyller år, men lär nog inte bli förrän i början av februari jag tar mig iväg. En galen period med jobb just nu, men det är skoj det med! Ha nu ett toppen firande, så hoppas jag vi får tillfälle att ses framöver… Det är ju trots allt inte en rymdresa att företa sig en tur till Ström! *fniss*

    1. Haha, ja nä någon rymdresa e det ju faktiskt inte:)Va faktiskt å åt på er lokala pizzeria i går när vi åkte hem från husvagnen, lite dåligt samvete över att vi inte styrde bilen förbi er och sa hej iaf:(, men det kommer fler tillfällen.
      Kramar

  3. Garvade gott, vet du, Luran blev firad en månad i förtid på dagis i går, de hade missuppfattat, så hon kom hem med ballonger och paket, supernöjd ;-P Så det tillsammans med din kommentar fick mig att ta tag i kalasplanerandet, för bogge fyller ju tätt innpå, så jag tog helt sonika och bokade simhallen helgen mellan deras födelsedagar så får de ha ett gemensamt stort kalas där, och så slipper jag rodda runt här hemma – win/win 😀 Å nyfiken fråga, var ni på vår pizza så är det i Borga ni har husvagnen? Kram kram och ha en bra dag i kylan!

  4. Garvade gott, vet du, Luran blev firad en månad i förtid på dagis i går, de hade missuppfattat, så hon kom hem med ballonger och paket, supernöjd ;-P Så det tillsammans med din kommentar fick mig att ta tag i kalasplanerandet, för bogge fyller ju tätt innpå, så jag tog helt sonika och bokade simhallen helgen mellan deras födelsedagar så får de ha ett gemensamt stort kalas där, och så slipper jag rodda runt här hemma – win/win 😀 Å nyfiken fråga, var ni på vår pizza så är det i Borga ni har husvagnen? Kram kram och ha en bra dag i kylan!

  5. Eftersom ert kök stod i hallen enligt reportern så måste de väl vara ett bra tag sen dom va till er å gjorde de dära reportaget? För ni ha väl satt upp köket innan jul?

  6. Eftersom ert kök stod i hallen enligt reportern så måste de väl vara ett bra tag sen dom va till er å gjorde de dära reportaget? För ni ha väl satt upp köket innan jul?

  7. Googlade fram lite av artikeln vad roligt det var att se er. Har läst er blogg ett tag och nu blir den mer verklig!

  8. Googlade fram lite av artikeln vad roligt det var att se er. Har läst er blogg ett tag och nu blir den mer verklig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *