Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Vardag igen

Så var vardagen här igen, med skola dagis och jobb, det är skönt att vara lediga men samtidigt lite skönt att komma tillbaka till vardagen igen också.
Alla barnen är på skola och dagis, papporna jobbar och jag står i butiken, rean fortsätter för att göra plats för vårens nyheter som snart börjar vara på G in.
I dag ska vi samtidigt försöka styra upp lite inför helgen och måndagen, på måndag blir näst yngsta dottern 6 år och det ska givetvis firas, släkten på mammans och pappa2s sida är bjudna och vi ska bjuda på middag och tårta. Hon ser fram emot dagen med stor förväntan, på önskelistan står örhängen, smink och en målarväska, hon säger själv hon tycker det är perfekt att fylla år så nära jul för då kan man få det man inte fick av tomten då istället:)
I helgen blir det slalom och skoteråkning så länge vädret vill vara med oss, det ska ju tydligen bli kallt så vi får väl se, kanske blir det att kura i husvagnen istället? Att åka skoter när det är 25-30 minus är inte något man gör, iaf inte med barnen.
En av tvillingkillarna har beställt en snowboard för sina julklappspengar så han hoppas givetvis på att den hinner komma så han kan få provåka den i helgen.
Nu har vi packat iordning det mesta inför helgen.. så imorgon jobbar vi över dagen, handlar och packar det sista och siktar på att åka kl 17.00 då vi stänger butiken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *