Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annandag jul

Nu har julhelgen svept förbi.
Det har varit en lyckad julhelg då vi firade julafton hemma. Det blev bara vi i familjen som firade tillsammans. Vi hade väl tyckt att det varit roligt om det var fler som kunde fira med oss den dagen, men alla har sitt att tänka på. Syskon som firar hos sina respektives föräldrar, föräldrar som firar hemma eller är bortresta, vänner som har sina familjer o.s.v. Men så är det för alla.
Hur det än var så hade vi det jättemysigt. Kalle Anka på tv, julmat och tomten som kom.. allt som det ska vara.
På juldagen firade vi hos mina föräldrar. Alla syskon samlade med sina respektive och barn, morbror, mormor och vi. Det blev jullunch där, fika och tomten som kom.
Vid fyratiden på eftermiddagen var vi tvungna att tacka för oss och avvika. Hem för att jobba. Juldagsnatten är en av de nätter på året då det är mest att göra.
Mamman skötte växeln medan båda papporna var ute å skjutsade folk. Det var högtryck hela natten. Mamman och Pappa1 gick å la sej vid fyratiden på morgonen medan Pappa2 fortsatte att jobba fram till 09.00. Då var det sängen som gällde några timmar..
Under dagen idag har vi fått besök av några släktingar där yngsta dottern sov inatt. Den äldre dottern sov hos en kompis. Det var rätt skönt att de inte var hemma på morgonen idag då vi behövde sova lite. Sönerna klarar sej själva bättre då de är äldre och kan fixa fram frukost å roa sej utan att vi behöver vara med hela tiden.
Eftermiddagen ägnade vi sedan åt att fixa ute i butiken. Imorgon drar vi igång mellandagsrean och var ute i butiken för att prismärka, möblera om, skylta upp och städa. Nu är butiken klar för anstormning imorgon. =)
Efter en härlig julhelg med både jobb och lugnt hemmamys går vi nu å lägger oss. Trötta och nöjda.
Imorgon jobbar vi alla tre fram till kl 17.00. När butiken stänger sätter vi oss i bilen för att åka iväg till husvagnen under helgen. Slaombackarna har öppnat och vi tänker tillbringa helgen där. Med grillning, skidåkning, skoteråkning m.m.
Nu har vi den säsongen att se fram emot! =)
Kramar från Polyfamiljen

0 reaktioner på ”Annandag jul

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *