Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

En ledig helg

Det blev en tidig kväll för barnen i dag, dom har varit uppe sedan tidiga morgonen och det känns skönt att dom hinner sova sina timmar inför en ny vecka med skola och dagis. Alla barnen är har duschat och småtjejerna har fått massor av flätor i håret så dom har lockigt hår i morgon när dom vaknar.
Har försökt förbereda så gott det går inför morgondagen, plockat fram kläderna dom ska ha på sig och kollat över så allt är med för minsta dottern som åker till sin mamma i morgon. Vi skickar inte så mycket emellan utan tvättar upp de kläder hon kom i och åker då till mamman i samma, känns som en smidig lösning så behöver man inte fundera så mycket på var kläder och sånt tillhör.
I helgen har barnen varit ute mycket medan vi vuxna varit ute och fixat o grejat i butiken, så skönt när den är på tomten och vi kan hålla på där samtidigt. Nu är snart alla lampor uppe och fönstren har även dom blivit bytta och fått foder på insidan, utsidan får vänta till en kväll i veckan.
Tråkigt är dock att ena utebelysningen var sönder då elektrikerna öppnade kartongen så det måste ordnas innan invigningen, får se hur vi löser det bara då det är 23 mil till affären där vi köpte dem…
I veckan som kommer lär det spenderas mycket tid i butiken på kvällarna då barnen somnat, bara två veckor kvar till invigningen och nu börjar det bli dags att slutföra allting och dra igång piffet, det roliga, det vi väntat på..
Nä, en tvätt ska läggas in och en diskmaskin ska tömmas, ingen rast och ingen ro, pappa1 är ute och målar foder medan pappa2 ser ut att ska tömma sågspånet som isolerar golvet i köket, ska lägga klinkers där inne så nu måste det bort och fler reglar dit, sa jag att vi har många projekt på gång?:)
Önskar er en fin vecka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *