Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Mycket med företaget nu

Ja trots att jag sitter här inne och bara kan titta ut på det fina höstvädret känner jag fredagskänslan, är den inte underbar så säg:) Papporna jobbar båda två i dag och barnen är på skola/dagis men ska snrt hämtas hem för fredagsmys.

Även i dag har jag mycket att stå i med företaget, samtal hit och dit och leveranser som kommr vi dörren, spännande spännande.

Önskar er en trevlig helg!

IMG_6478

Här ett litet smakprov på Geggamojas vinteroverall, en slitstark vinteroverall i vind- och vattentät nylon. Thermolite och fleece värmer och gör att plagget kan andas. Avtagbar luva och 3M reflexer. Sömmar och YKK blixtlås är tejpade för bästa vattentäthet. 100% Oxford nylon med 10.000 mm vattenpelare och andningsförmåga 8000 g. Tvättas i 40 grader, torkas hängande eller i torkskåp på låg värme.

//Mamman

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *