Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Mejodej, vårt företag

Det har varit och är fortfarande bråda dagar i polyfamiljen, garaget som vi håller på att bygga om till butikslokal har vi kommit en bra bit med men har fortfarande ganska mycket kvar att fixa med innan det är klart, allt tar längre tid än vad man tror. Men till helgen hoppas vi på att vi hinner slutföra det mesta av det som inte är klart, eller vi måste helt enkelt:)
Den första leveranserna av varor har kommit och den var från GEGGAMOJA, ett barnklädesmärke, vi kommer alltså att öppna en butik med barnkläder. Vi kommer att ha kläder i stl 50/56 och upp till 134/140. Vi kommer givetvis inte bara ha kläder från Geggamoja utan även från Nova StarSmåfolk och Plastisock, det kommer bli en härlig blandning i butiken bland ränder och coola prints.
Det är verkligen jättespännande allting, nu börjar vi nog alla 3 att inse vad vi håller på med, allt har känts lite overkligt fram till att den första lastbilen med saker rullade in på uppfarten.
Det är mycket jobb med att få allt klart inför invigningen av butiken som kommer att vara den 1 NOVEMBER men bara roligt.
Vi kommer att rivstarta i dagarna 3 och ha bra erbjudande till er kunder och även endel roligheter för barnen utanför butken, detta får ni inte missa utan boka redan nu in helgen den 1-3 november.
Mer information kommer att komma närmare invigningen, både här och som anslag, men nu vet ni iaf vad vi pysslat med i det sista, och för er som åkt förbi och undrat vad vi gör i garaget, nu vet ni:)
Kramar från Polyfamiljen

4 thoughts on “Mejodej, vårt företag

  1. Det bästa som har hänt i ström! Men fsrligt för plånboken när man älskar barnkläder:) men ett stort lycka till!

  2. Det bästa som har hänt i ström! Men fsrligt för plånboken när man älskar barnkläder:) men ett stort lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *