Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

..å så regnar det..

När jag klev upp idag var det första jag såg att det regnar.. jaha ja, det var ju inte så bra.. Alla planer för förmiddagen grusades. Jag hade tänkt sätta klart panelen på garaget, impregnera den och sedan grundmåla sista väggen. Beroende på hur lång tid det skulle ta skulle jag ha böjat sätta knutbrädor och fönsterfoder runt fönsntret vi monterade igår..
Å om det nu var så att det skulle hinnas skulle vi behöva klippa gräset en sista gång innan vintern, klippa häcken och trimma lite gräs runt kanter. Poolen väntar fortfarande på att vinternattas, trädgårdsbelysningen behöver fixas å det behöver städas upp runt hela huset… När man snickrar blir det lite rotigt runt ikring.
Men som sagt, det regnar så vi får planera om lite.
Det är ju inte så att det inte finns något att göra inne precis.
Frågan är väl bara vad jag ska börja med?
Köket behöver rivas ut så vi kan börja bygga upp det nya någon gång. Det är ju inte så kul att se 180 kartonger med kök stående inne på kontoret och veta att det är det nya köket.. Vill få upp det.
Annars behövs också en allmän städning här inne.. Ingen som haft tid att hålla efter när vi satsar all tid på att skynda på med garaget.
Eller kanske börja rensa ur grejorna som är i garaget? Allt måste ut där för att vi ska kunna måla golvet, en vägg och fixa innertaket.. Sen ska det in inredning också.. lite eldragning och grejor.
Funderar starkt på att vi tar en semestervecka snart för att hinna ikapp lite. Vi har ju ändå semesterdagar sparade.
Nåja, nu ska jag ta å göra lite nytta..
Pappa2

En reaktion på ”..å så regnar det..

  1. Jag vet att det är ett gammalt inlägg men bara ordet ”köksrenovering” gör att jag får gåshud. Inte för att det känns trevligt. Ordet IKEA gör att hela mitt system skriker RUN FOR YOUR LIFE. Men vårt nya kök blev så jäkla snyggt:) Var klart värt att laga mat i källaren i två månader:)!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *