Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Fixa, trixa och planera

Å det rullar på för Polyfamiljen.. även idag har varit en dag fylld av saker att göra.
Pappa1 och Mamman åkte tidigt på jobb medan Pappa2 tog sovmorgon fram till kl 08.00.. Drog sej en stund och masade sej ur sängen. Det känner på kroppen att flänga runt å bygga, måla, fixa å trixa hela tiden.
Ett par koppar morgonkaffe å sen på med snickarbyxorna igen.
Började med att måla de två väggarna som är färdiga på det som var ett garage, men numera börjar likna den lokal vi ska använda till företaget.
Pappa1 och Mamman kom hem nån sväng å kollade läget när det var lugnt på jobbet.. Pappa2 var tvungen att avbryta målningen en stund för att hjälpa Pappa1 med en sak som trasslade för honom på arbetet..
Sen skynda att måla klart innan lunch.
När den uppvärmda köttfärssåsen å spaghettin var intagen var det läge att duscha av sej målarfärgen och svetten… men det tyckte tydligen inte kommunen.. =( För de hade stängt av vattnet för att rengöra ledningarna! Vi fick information om det i brevlådan för någon dag sedan, att de skulle stänga av vattnet. Där står det att tisdag den 24/9 mellan vissa tider ska vattnet vara avstängt.. Mej veterligen så är det måndag idag.. ringde kommunen å kollade.. tydligen hade vi fått fel information. Tackar så mycket!!
Så fick ta en skål å ta vatten ur poolen för att iallafall kunna tvätta av den värsta färgen från händerna. Raggarduschade å åkte sen på jobb.
Den riktiga duschen fick vänta till efter kl 18.00 då vattnet skulle vara tillbaka.
Nu har vi suttit ner i soffan en stund.. men det innebär inte att vi kan släppa allt för det. Vi sitter å fixar å planerar saker. Har skickat in kompletterande uppgifter till Bolagsverket, vi var tvugna att skicka in nya namnförlag då de vi skickat in inte gick igenom. Det finns företag med liknande namn inom samma branch. Nu har vi skickat in tre nya namnförslag å hoppas att nåt av de går igenom. Det känns lite bråttom att få allt klart med Bolagsverket så att vi får ett organisationsnummer. Utan det kan vi inte beställa saker i företagets namn, prata med Arbetsförmedlingen om starta eget bidrag, prata med Skatteverket o.s.v.
Vi hoppas att det löser sej under veckan.
Vi har även planerat lite för morgondagen då vi ska åka iväg för att titta på butiksinredning, nytt kök å lite annat.
Så vi har ordnat hundvakt och barnvakt då vi inte vill utsätta hunden för att måsta sitta i bilen hela dagen och troligtvis inte kommer hem innan fritids stänger.
Nu säger vi god natt och siktar på en tidig morgon för att komma iväg i tid.. Det är några mil att köra för att kunna kolla på de saker vi ska köpa. Tyvärr finns inga större affärer i närheten där vi bor.
Kram å God Natt från Polyfamiljen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *