Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Helg med jobb och renovering

Igår var det fredag den trettonde, men den dagen förflöt utan större insidencer. Vi jobbade alla tre och var på olika håll under dagen. Kom hem och åt middag i vanlig ordning. Barnen fick sitt obligatoriska fredagsmys vid tvn. En av dem var till affären å handlade godis åt hela bunten, sen var dom parkerade i soffan ett tag.
Pappa1 och Mamman var ute på jobb en stund och Pappa2 målade panel i garaget. Det är svårt att hinna med att sätta sej ner å ha fredagsmys när man har 350 kvadrat hus plus garage att renovera, möblera och få ordning på.. Det är inga grövre renoveringar vi pratar om på huset.. men målning, tapetsering å klickgolv tar tid det också..
Garaget ska vi fixa så det blir toppfräscht nu.. Både utvändigt och invändigt.l å det tar sin tid..
Köket håller vi på riva ut för att sedan ta hit lite hantverkare å fixa golvvärme där. Sen ska vi sätta in nytt kök. För tillfället är matplatsen i vardagsrummet, frysen i källaren.. spis och kylskåp måste vi hitta nån bra plats åt under renoveringen.
Det känns som det är fullt upp, men vi ska satsa järnet fram till jul. Så vi har nån slags ording till dess. Det är ju inte kul att behöva fira jul i renoveringskaos.
Till råga på detta håller vi på starta ett företag.. Å det kommer vi skriva mer om lite senare. Än så länge är det lite hemligt vad det är vi ska göra. 😉 Men bara vi får klart med Bolagsverket å allt så kommer vi börja marknadsföra oss..
Nä, nu ska jag ut å byta däck på en av bilarna här som det var punktering på nu på morgonen när Pappa1 skulle iväg. Sen får jag ut å jobba en liten stund jag med innan det blir lunch och sen hoppas jag på att kunna göra ett ryck med garaget å målningen där.
Ha det gott.
Pappa2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *