Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Mycket nu

Ja nu är det verkligen ingen lugn stund hos polyfamiljen, vi lever fortfarande i flyttkaos, vi renoverar långt in på nätterna, ska sköta jobbet, barnen och allt runt omkring dem och samtidigt så har vi ju vår lilla hemlis som upptar mycket av vår tankeverksamhet.

På fredag, alltså i morgon kväll är det tänkt att vi ska ha en liten inflyttningsfest så då kommer det över lite vänner och grillar, tror vi blir en 15 stycken, det ska bli trevligt.

På lördag fyller äldsta sonen 12 år så det ska givetvis firas, presenterna är redan klara nu ska vi bara klura på någon god tårta!

Somsagt, det rullar på och för er som lämnat kommentarer och inte fått svar på dem, det kommer, ska bara få en lugn stund att sätta oss ner..

Ha det gott så länge!

8 reaktioner på ”Mycket nu

    1. Hej Anonym.Nej, vi jobbar inte på suab.
      Vi var där på ett möte för att höra hur man startar eget. Vad man behöver tänka på och vilka stöd man kan få. =)

    1. Hej Anonym.Nej, vi jobbar inte på suab.
      Vi var där på ett möte för att höra hur man startar eget. Vad man behöver tänka på och vilka stöd man kan få. =)

    1. Än så länge är det lite hemligt.. 😉 Men bara vi fått klart med Bolagsverket å lite annat så kommer vi marknadsföra oss.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *