Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Snart tomt

Ja nu börjar det verkligen bli tomt här hemma, kom precis hem efter att ha varit bort till det nya huset med ett till lass med saker. Jag har lagt barnen medan papporna kör ett lass till, denna gången med sparkar, snowracer, åkmadrasser, cyklar, sparkcyklar och gud vet allt vi hade i vedbon. Att flytta är verkligen inget man gör på en dag, det inser vi ju nu och är evigt tacksamma för att vi får börja flytta in saker i det nya huset redan nu även om de som bor där inte flyttat ut ännu.
I helgen har det varit jobb för hela slanten, för alla utom mig, jag har så ont i ryggen och har haft en vecka nu att jag inte är mycket att ha, varken till att jobba eller hjälpa till att flytta, så olägligt och frustrerande att ligga här på soffan och inte kunna göra det man vill, nu måste det bli bra snart!!
Vi har hunnit med lite mer än att jobba iaf, i går var vi och fikade hos pappa2s ena syster, vi har ritat klart det nya köket i ikeas ritprogram, några fler gråa hår har vi nog fått men nu tror vi att vi är klara, men det kan ju ändras:) En av sönerna har varit med en kompis på marknad och dom andra har lekt med kompisar här på gatan, en sortering av killarnas kläder har det blivit också, skönt att rensa ut nu innan vi flyttar så vi inte behöver dra med oss onödiga saker. Har öven gjort en stor beställning av kläder till alla 5 barnen, fattades lite hos dom alla men nu är det inte så mycket mer vi behöver köpa förutom skor, sen är dom rustade för hösten/vintern.
Veckan som kommer innebär dagjobb för oss alla 3, det innebär tyävrr långa dagar för barnen på dagis och fritids men så är det ju för de flesta varje vecka, våra behöver inte ens gå varje dag i vanliga fall så egentligen tycker nog dom bara det är roligt då alla gillar att vara på sina respektive ställen.
Kom ihåg att ni som ställer frågor som kommentar får svar på dem under er egen…
Ha det gott! //Mamman

8 thoughts on “Snart tomt

 1. Hej jag har hittat till denna blogg genom anhöriga till er . Jag har läst igenom från början till slut .Jag vet vilka ni är och era anhöriga och det vet säkert flera andra på denna lilla ort där vi bor .Jag tycker det är hemskt att ni skriver ingående precis vem som sagt eller tycker vad för alla här på orten vet precis vem ni menar , ni hade nästan lika gärna skrivit deras namn men det är nog olagligt .Jag kan förstå om vissa tycker det kan vara svårt att umgås och säga vad som helst till er för då får alla läsa det på bloggen .Pappa2s ex måste må väldigt illa om hon läst om sig själv .Tänk er för vad ni skriver och använd bara vän eller släkting när ni skriver om dessa .

  1. Hej Ester.Så trevligt att du hittat vår blogg.
   Vi skriver det vi känner och tänker och hur vi upplever saker. Såklart kan detta sticka i ögonen på många, men vi står för vilka vi är, hur vi lever och vad vi tycker.

   Bloggen skulle säkerligen bli ganska ointressant om vi inte kan skriva som vi vill.. Vi kommer inte ändra på vårt sätt att skriva för att någon tycker att vi borde det.

 2. Hej jag har hittat till denna blogg genom anhöriga till er . Jag har läst igenom från början till slut .Jag vet vilka ni är och era anhöriga och det vet säkert flera andra på denna lilla ort där vi bor .Jag tycker det är hemskt att ni skriver ingående precis vem som sagt eller tycker vad för alla här på orten vet precis vem ni menar , ni hade nästan lika gärna skrivit deras namn men det är nog olagligt .Jag kan förstå om vissa tycker det kan vara svårt att umgås och säga vad som helst till er för då får alla läsa det på bloggen .Pappa2s ex måste må väldigt illa om hon läst om sig själv .Tänk er för vad ni skriver och använd bara vän eller släkting när ni skriver om dessa .

  1. Hej Ester.Så trevligt att du hittat vår blogg.
   Vi skriver det vi känner och tänker och hur vi upplever saker. Såklart kan detta sticka i ögonen på många, men vi står för vilka vi är, hur vi lever och vad vi tycker.

   Bloggen skulle säkerligen bli ganska ointressant om vi inte kan skriva som vi vill.. Vi kommer inte ändra på vårt sätt att skriva för att någon tycker att vi borde det.

 3. Om man förstår vilken av er ni skriver om är väl okey för det har ni valt själv men era anhöriga kanske inte tycker det är så kul att bli utpekade .

 4. Om man förstår vilken av er ni skriver om är väl okey för det har ni valt själv men era anhöriga kanske inte tycker det är så kul att bli utpekade .

  1. Jag vet inte riktigt vad vi ska svara på det.. som vi skrev sist så skriver vi som vi vill… och folk kommer ha problem med det oavsett hur vi gör det..Om någon har något att säga så är dom välkomna att meddela oss om de tycker nåt är fel..

 5. Jag vet inte riktigt vad vi ska svara på det.. som vi skrev sist så skriver vi som vi vill… och folk kommer ha problem med det oavsett hur vi gör det..Om någon har något att säga så är dom välkomna att meddela oss om de tycker nåt är fel..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *