Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Kommande högtider

Vi har funderat lite kring det här med högtider som födelsedagar, jul och nyår.
Födelsedagar är ju mest naturligt att man firar hemma. Bjuder in den närmsta släkten och vänner.. äter tårta och dricker kaffe.. alternativt att man bjuder på middag.. Så det är väl inte så mycket att fundera på. De som känner att de vill komma är välkomna oavsett det är nåt av barnen eller nån av oss vuxna som fyller år.
Men lite större funderingar har vi kring julen. Så är det nog i de flesta familjer.
Vart ska vi fira jul i år?
Alternatvien brukar väl vara antingen hemma eller hos någon av parternas föräldrar, syskon eller annan släkting. Hos oss skulle då vi ha några valmöjligheter.. Mammans, Pappa1 ‘s och Pappa2’s föräldrar eller annan släkting.. eller hemma hos oss själva.
Tyvärr är några av alternativen uteslutna som läget är idag.. Eftersom hela vår familj vill fira jul tillsammans är vi nog inte välkomna hos alla.
Vi kommer därför fira julen i vårt eget hem och de som vill fira med oss är hjärtligt välkomna!
Det gäller både föräldrar, syskon och annat löst folk. =)
Vi hoppas att så många som möjligt kan samlas hos oss och ha en mysig julafton i år.
Vi kommer ha gott om plats i det nya huset, så det är också av praktiska skäl en bra lösning tycker vi.
Ta er en liten funderare på det här nu. Julen kommer fortare än man tror!
Kram ~Polyfamiljen

4 thoughts on “Kommande högtider

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *