Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Nu åker vi hemåt

Nu har vi tillbringat ett par dagar i Stockholm. Vi tryckte in husvagnen på uppfarten hos ett par kompisar till Pappa2. Vi åkte runt lite och hälsade på några andra bekanta, lät barnen leka av sej på Mulle Meck lekplatsen i Vallentuna, styrde upp en kräftskiva med de vi stod hos, körde vilse å hamnade mitt i centrala Stockholm.. Papporna blev nästan lite osams en stund på grund av det.. En läser kartan å den andra kör.. Det räckte visst med att missa en avfart bara för att Pappa2 skulle leta åt en godispåse mitt i allt.. Så blev det lite mulen stämning i bilen..
Men vi kom rätt till slut, slutade sura på varandra, försoningspussades och tog en öl. :)

Det var skönt att träffa dessa två bekanta där vi parkerat. Dom var väldigt nyfikna och intresserade sv vårt förhållande.. Vi fick berätta hur det blev såhär och dom frågade tusen frågor.. Dom har inga fördomar om annorlunda förhållanden och lever själva i ett förhållande som andra har åsikter om. De har ett öppet förhållande med vissa regler. Det funkar för dom.. Och så länge alla mår bra måste man få leva som man vill. Dom har också den synen att man ska leva för sin egen skull, skita i normer och andras åsikter. Hur dom och vi lever angår ingen annan!
Såna människor gör att man själv får ett lyft i humöret. Det finns andra som lever annorlunda och ser oss som dom personer vi är, inte bara hur vi lever.

Nu har vi lämnat Stockholm och rullar norrut. Planerar att landa hemma sent ikväll.
Det har varit jättekul med tre veckor på resande fot. Vi har sett många platser, träffat många människor och känner oss nöjda nu.
Det ska bli ganska skönt att landa i sin egna säng och ha allt man behöver smidigt runt sej.

Redan imorgon måste vi då börja ta tag i flytten.. Vi har nu kopplat bort det med flytt under semestern.. Det blir inga lugna stunder de kommande veckorna hemma. Men det känns väldigt kul att vi snart bor i det nya huset! Även om det är mycket jobb innan vi är där.

Puss och kram
~Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *