Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Sena kvällar för alla

Sitter mitt i en lekpark kl 21.15 på kvällen.. Det är fantastiskt vilka olika världar det är med vardag hemma och semester på en camping.
Hade det varit en vanlig måndag kväll i oktober skulle alla barn legat i sina sängar för länge sen… Men här på campingen på Öland är det fortfarande full aktivitet. Det är säkerligen hundra ungar som leker för fullt.. Ingen har någon tanke på att sova, varken barn eller vuxna. Inga av våra barn sover än i alla fall. Foppatofflorna står fortfarande å väntar vid kanten av lekplatsen. Får väl allt hoppas att övergången från semester till vardag går smidigt för alla sen. :)

Men som sagt, låt oss njuta av stunden! Oavsett om det är semester eller vardag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *