Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Anki och Pytte

Så var denna dag till ända.
Vi har haft en mysig dag med lek och bus. Var iväg till en bykrog och åt plankstek mitt på dagen, lek på campingen och grillning på kvällen. Kl 17.00 var vi iväg på en show med Anki och Pytte, vilket uppskattades mycket av döttrarna. En av sönerna var lite fundersam på hur ankan kunde leva och prata. :)

På campingplatsen har vi fått jättetrevliga grannar! De pratar och skojar och har blivit förälskade i Doris. Tror vi måste bjuda in dem på middag imorgon! Campingen har allt vi behöver.. Här kunde vi tänkt oss att stanna länge! Synd att semestern inte varar för evigt.
Ett litet minus är väl att det kom två vakter och klagade på att vi står för nära grannarnas husvagn.. Men hur ska vi ställa husvagnen då? När vi har en stor husvagn för åtta personer så måste vi ha stor plats.. Och vi anmälde hur stor husvagn vi har när vi bokade.. Å att vi fått för liten tomt är väl knappast vårt fel?! Vi ska prata med receptionen imorgon å höra vad vi ska göra. Men vi är inte direkt sugna på att packa ihop allt å parkera om. Det är ganska mycket stök med förtält och allt.. Nåja, vi får se vad det blir.

Å så har vi lite bekymmer med Doris. Hon är lös i magen.. Å vi googlar för fullt vad man kan göra när en valp inte mår bra. Har också ringt till Pappa2’s mamma för att få tips och råd. Hon har två små hundar själv. Men ingen av hennes hundar har haft diarré.. Så hon hade ingen lösning på direkten.. Hon ska gå in till veterinären imorgon för att höra vad vi kan göra. Vi tackar för det! Skönt att det finns hjälpsamma personer. :)

Nu säger vi god natt för denna dag och ser fram mot morgondagen.

Kram ~Polyfamiljen

6 reaktioner på ”Anki och Pytte

 1. Sitter här mitt i natten och läser eran blogg. Jag blir så glad när jag läser att ni gör det som känns rätt för er. Jag vill att alla ska få älska och leva med vem man vill. Tyvärr tillåts i det överallt. Kärlek kan väl aldrig vara fel. Vi har en son som är homosexuell och en del bekanta undrar vad vi tyckter om det, för oss är det inte konstigt alls. Vem man älskar spelar ingen roll. Vi brukar säga att de finns allt för många som inte kan älska, så kan man älska ska man göra det. Önskar er all lycka<3

 2. Sitter här mitt i natten och läser eran blogg. Jag blir så glad när jag läser att ni gör det som känns rätt för er. Jag vill att alla ska få älska och leva med vem man vill. Tyvärr tillåts i det överallt. Kärlek kan väl aldrig vara fel. Vi har en son som är homosexuell och en del bekanta undrar vad vi tyckter om det, för oss är det inte konstigt alls. Vem man älskar spelar ingen roll. Vi brukar säga att de finns allt för många som inte kan älska, så kan man älska ska man göra det. Önskar er all lycka<3

  1. Hej Carina.Du har en väldigt skön inställning! Om fler hade samma inställning som du skulle världen vara en bättre plats.. som du säger: Vem man älskar spelar ingen roll.. framför allt inte för andra.. Det är väl en sak man själv måste få bestämma och göra som man vill med..
   Tack så mycket! Ha det bra.
   Kram på dej från Polyfamiljen

 3. Hej Carina.Du har en väldigt skön inställning! Om fler hade samma inställning som du skulle världen vara en bättre plats.. som du säger: Vem man älskar spelar ingen roll.. framför allt inte för andra.. Det är väl en sak man själv måste få bestämma och göra som man vill med..
  Tack så mycket! Ha det bra.
  Kram på dej från Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *