Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Öland

Nu har det snart gått två veckor av semestern och vi har landat på Öland. Vi har haft ett par dagar med både värme och sol.. Vi har lyckats få lite färg på skinnet. :)
Allt har hittills gått bra med vår nya familjemedlem. Hon har inga problem att åka bil eftersom hon sover sej igenom varje bilresa vi gör. Efter ett familjeråd med omröstning har hon fått ett namn. Vi enades om att hon ska heta Doris.
Nu har vi fyra nätter framför oss på Öland innan vi börjar dra husvagnen hemöver igen. Vi planerar att göra något stopp på vägen hem.. Vi hinner inte köra hela vägen hem på en dag. Som tur är har vi några att hälsa på under vägen där vi kan ställa oss över natten. Men nu ska vi inte tänka på hemfärden utan njuta av den veckan vi har kvar. :)

Å så har vi fått en kommentar på ett inlägg vi gjorde för någon dag sedan. Tydligen var det någon som tog illa vid sej.. Vi kommer inte publicera kommentaren men skriver lite om den:

Hej Pappa1s familj.
Kommentaren vi fick av er visar att ni känner er träffade till viss del.
Eftersom kommentaren innehåller en del känsliga privata saker kommer vi inte publicera den. Om ni har saker ni vill diskutera kan ni skicka ett mail till oss på polyfamiljen@gmail.com
Det vi kan skriva här är att ingen bestämmer mer än någon annan i familjen av oss vuxna.. Alla tre står lika inför varandra och vi är delaktiga i förhållandet på samma villkor och vi älskar varandra alla tre.
Ingen av oss har hindrat barnen att träffa sina släktingar.. Det är bara det att det måste finnas intresse från båda håll om det ska fungera. Alla har alltid varit välkomna att delta i vårt liv.. Både oss vuxna och barnen. Det gällde även innan vi bildade polyfamilj.. Att intresset var ganska litet från vissa håll att umgås. Vi har genom åren hälsar på våra släktingar många gånger och bjudit upp både föräldrar och syskon för att få träffas och hitta på saker.. Tyvärr har vi fått tusen olika ursäkter till varför ni inte kan.. Vi har bott på den ort vi bor nu i tre år och många av er har inte kommit å hälsat på än..

4 thoughts on “Öland

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *