Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Polyfamiljen skaffar hund

Idag lämnade vi Göteborg för denna gång och åkte vidare till Ullared. Vi checkade in på campingen, lämnade husvagnen och åkte till Gekås. Letade åt en parkering, hämtade ett par vagnar och ställde oss i kö för att komma in.
När vi stod i kön blev pappa1 haffad av en reporter och en kameraman från Tyskland. Troligtvis håller de på med nåt Ullaredsprogram liknande det som sänts i Sverige. Hoppas han kommer med där nu då. :)
Inne på Gekås gjorde vi av med några timmar. Ungarna fick välja varsin leksak, vi åt lunch, handlade en del kläder, julklappar, husgeråd, hundgrejor och lite annat..
När vi shoppat klart packade vi in sakerna i bilen och styrde mot Skåne. Vi hade sett en annons på en fransk bulldog vi ville ha. 15 mil från Ullared i en by utanför Ängelholm fanns lilla Doris, vår nya familjemedlem. :) Vi hälsar henne välkommen till familjen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *