Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Svar på en kommentar

Vi har fått en kommentar nu när vi är på semester.. Vi har lite problem att svara på kommentarer via mobilen så vi skriver såhär istället.

Kommentaren är så här:

”Hej.
Har nu följt bloggen ett tag och vad jag förstår så har ni inte så bra kontakt med den enes föräldrar. Kommer ni att ta kontakt med dem så barnen får träffa släkten när ni nu är i Göteborg?”

Svar på det blir:

Nej, vi kommer inte kontakta släkten till Pappa1 som bor i Göteborg på grund av det som hänt tidigare. Vi har gjort allt vi kan för att få det att fungera mellan alla.. Men tyvärr har det inte fungerat med varken föräldrar eller syskon till pappa1. Vi kommer inte ändra vår livssituation för att de tycker något.. Å ska vi eller barnen kunna umgås med dem krävs att de accepterar oss som vi är..
Och barnen har ingen relation till sina farföräldrar, fastrar eller farbror. De frågar aldrig efter dem.. Saknar inte dem.. Inte ens när vi passerat bostadsområdet där de bor kommer de på att de har släktingar i Göteborg. Det är tråkigt att det ska behöva vara så.. Men vi kommer inte lämna barnen till någon som tycker vi är äckliga och önskar att vi ska bryta upp familjen för att följa normen.

4 reaktioner på ”Svar på en kommentar

  1. Har nu hunnit läsa hit. Börjar förstå mer nu. Att fortsätta sträcka ut handen till någon som tycker att man är äcklig är ingen höjdare..

  2. Har nu hunnit läsa hit. Börjar förstå mer nu. Att fortsätta sträcka ut handen till någon som tycker att man är äcklig är ingen höjdare..

    1. Nej tyvärr känns det i vissa fall lönlöst att ens försöka få en fungerande relation till vissa, tråkigt men vi känner som så att det är deras förlust. vi har gjort det vi kan för att får det att fungera.

  3. Nej tyvärr känns det i vissa fall lönlöst att ens försöka få en fungerande relation till vissa, tråkigt men vi känner som så att det är deras förlust. vi har gjort det vi kan för att får det att fungera.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *