Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Ännu en semesterdag

Denna dag har varit varm och skön. Vi packade picknickkorgen, åkte till en badplats på förmiddagen å plaskade runt någon timme och fikade.
Sedan skulle vi åkte till ett köpcenter å kolla runt lite kom mamman på.. Vilket gjorde att båda papporna fick springa in på en klädaffär å panikköpa varsin tröja.. De hade inte tänkt längre än att familien skulle iväg å bada och hade därför bara shorts på sej.
Mamman himlade bara med ögonen och väntade i bilen tills papporna var anständigt klädda. 🙂

På köpcentret handlade vi lite kläder till tjejerna och några öl till papporna..
Åkte tillbaka till campingen. Hade bokat tvättstugan så en av oss packade ner smutstvätten i påsar och tog sparkcykeln och drog iväg å tvättade. De andra två passade på att städa husvagnen. Det blir både mycket tvätt och skitigt när man är åtta personer.
Efter allt sånt bestyr satt vi oss och tog det lugnt. Lyxade till det med att beställa pizza. Skönt med hemkörning. 🙂 Det är något pappa2 inte är van vid ettersom det inte finns den servicen där han är uppväxt.

Efter middagen har barnen varit på lekplatsen, spelar minigolf och träffat andra barn på camipingen.
Vi vuxna har mest tagit det lugnt vid husvagnen.. Mamman har klippt pappa2, vi har planerat morgondagen.. Ätit chips och myst.

Nu är det åter igen sen kväll och vi säger god natt.

Ny dag imorgon med nya friska tag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *