Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Göteborg

Ja då e vi alltså i Sverige igen, första natten spenderade vi i Strömstad, och nu har vi tagit oss söder ut och checkat in på en camping i Göteborg. Alltid med blandade känslor vi kommer hit då en av oss är född här och en av oss andra bott här i 11 år. På ett sätt känns det som att komma hem, fast ändå inte..

I dag har vi tagit det ganska lugnt, tog en runda med bilen och hamnade på ett stort köpcentrum där vi inte kom ut tomhänta, råkade visst impulsköpa 3 sparkcyklar till oss vuxna:)
De 3 äldsta barnen har redan och då var vi ju givetvis tvungna å ha vi med:)
Nu fattas bara till småtjejerna, men det tycks inte vara lika lätt att få tag på, slut på de flesta ställen så dom får vi beställa.

Nu på eftermiddagen tog vi oss en runda hela familjen, många som vände sig om när vi kom, 6 stycken på sparkcykel var av papporna hade var sin tjej framför sig:)

I kväll har vi suttit och myst utanför förtältet, varmt och skönt har det varit trots att solen inte varit framme, nästan lite utlandskänsla med den lite kvava tryckande värmen.

Nu säger vi godnatt och hoppas på finväder i morgon!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *