Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Reser vidare

Idag har vi kört från Norge tillbaka till Sverige. Vi har tagit det lugnt.. Ställde ingen klocka, utan tog sovmorgon. Åt frukost, packade ihop oss.. Checkade ut och åkte. 4 timmars körtid till målet för dagen. Stannade halvvägs för lunch. Skönt att ha husvagnen där vi kan steka på ett paket korv å servera ungarna.. Skulle bli betydligt dyrare att stanna på macken å köpa korv. När vi var framme i staden vi skulle campa i parkerade vi på en bussparkering å två av oss gick in å handlade medan den tredje stannade i bilen.. Dels för att kunna flytta bil å husvagn om nån skulle komma å gnälla och dels för att vakta barnen. Han som stannade kvar passade på att vila lite.. Bara å lägga upp fötterna genom rutan å blunda lite. 😉 Efter handlingen letade vi upp campingen å trixade in husvagnen. Grillade middag.. Sen hade vi fredagsmys nere vid havet.. Ungarna lekte på lekplatsen med andra barn.. Sparkade runt med sina sparkcyklar.. Fiskade och åt godis.. En helt lyckad dag. :) Nu är det god natt för oss alla. Imorgon drar vi vidare mot nästa mål! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *