Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Inte som alla andra

Att vi inte är som alla andra, det vet ju alla redan..
Nu är vi mitt uppe i att packa inför semestern som börjar på måndag.. vi ska ut å åka med husvagnen och blir borta ett tag.. alltså gäller det att fundera och planera så vi har med oss rätt packning.. att vi har resvägen klar för oss.. bokat in plats på campingar vi ska stanna på.. höra av oss till folk vi vill träffa under vägen.. m.m.
Två av oss jobbar denna helg och är upptagna med det stor del av tiden.. Först på söndag kväll kl 21.00 är vi lediga alla tre och kan sikta in oss på att åka måndag morgon.
Flytten som kommer ske snart är lite stressande också. Vi har börjat rensa och packa.. lastat släpvagnen.. fyllt ett rum med flyttlådor som väntar på att bli fraktade..
Nu får vi lägga flytten på hyllan och återuppta den när vi kommer tillbaka från semestern.. då handlar det om ett fåtal veckor innan vi får tillträde till huset.. så då blir det till att jobba snabbt. =)
Mitt i allt detta stök när vi rensade kylskåpet råkade vi hitta tre paket jäst.. kunde inte med att slänga dom så vi bakade bullar av två paket och semlor av det tredje.. vi blev så himla sugna på semlor allihopa och det kändes långt till säsongen för semlor börjar..
Vi la ut det på Facebook.. och där blev reaktionerna lite olika.. men det verkar vara lite känsligt med semlor.. en del gillar att vi gjort det och vill gärna ha en.. medan några tycker vi gör helt fel! Man kan bara inte göra semlor mitt i sommaren!
Bäst gillar vi kommentaren som en av våra farbröder skrev:
”Håll inte på så folk tycker ni beter er annorlunda ;)”
Han är för skojig han. =) Det är skönt med folk som tar livet med en klackspark och vågar skämta om oss, till oss. Det är bra mycket jobbigare med folk som inte törs prata med oss om hur vi lever.. Det är ingen hemlighet att vi lever såhär! Kom gärna fram å prata!
Puss och Kram
~Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *