Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Flytten blir av!

Denna helg är nu till ända.. å vi har inte haft tid att sitta still många minuter.
Nu har vi bestämt oss för att köpa det hus vi varit å kollat på, vilket gör att vi fått fart för att kunna sälja det hus vi bor i nu.
Har ägnat hela helgen åt att slutföra påbörjade projekt.. tyvärr hinner man inte så mycket som man skulle vilja, trots att vi är tre vuxna.
Vi har börjat röja undan det som ska bort.. kastat, sålt och packat flyttkartonger med sånt som inte används. Städat för att kunna ta kort för att kunna lägga ut huset till försäljning.
Vi är inte klara med fotograferingen än, men vi har iallafall börjat. Målet är väl att vi ska kunna lägga ut huset på säljsidor i början av veckan som kommer.
Å så måste vi bestämma ett visningsdatum, gärna så snart som möjligt.. men vi måste också ha tid att ställa iordning allt för en visning. Å bestämma ett utgångspris.. Det är inte heller det lättaste.
Vi har varit på banken å pratat med dem.. men tyvärr verkar de ha liten koll på prisläget i området vi bor… Det skiftar väldigt mycket hur mycket husen säljs för.
Glädjande var väl att vi är beviljad lån till det nya huset bara vi fått ett köpekontrakt klart för det hus vi bor i nu.
Som tur är så är ägarna av huset vi ska flytta till väldigt flexibla och dom kan anpassa inflyttningsdatum lite efter när vi får sålt vårt hus.
Nu ska vi bara få till ett köpekontrakt med dem också så att både vi och dom är säkra, vi på att få köpa huset den dagen vi får sålt vårt hus så vi inte står på bar backe och dom på att vi verkligen kommer att köpa det. Hoppas få allt sånt ordnat under veckan.
Veckan som inte heller den kommer innebära någon rast eller ro, vi jobbar alla 3 hela veckan, 2 på dagen och en av oss på natten så vi får helt enkelt jobba på bästa vi kan under den tiden vi är lediga, uteprojekten prioriteras de dagar det är fint väder och kvällarna får vi ängna åt att fixa inne, en hel massa meter med list runt golv och dörrar ska bland annat spikas på plats, tänk att sånt alltid blir bortprioriterat, vi lär inte vara dom första som står och spikar lister inför en försäljning…och inte dom sista heller…
Puss och Kram
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *