Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Inför en eventuell försäljning

Torsdag i dag, snart fredag med andra ord och vi har en ledig helg framför oss, hela familjen, det händer inte allt för ofta, alltid är det något jobb som måste göras, men i helgen ja då ska vi vara lediga tillsammans så är det bara!
Tanken var från början att vi skulle ta husvagnen öch åka en sväng, bara för att komma iväg och bara vara men planerna har ändrats och vi kommer istället att vara hemma och fixa allt vi behöver göra inför en eventuell husförsäljning, och det är inte lite..ångrar så att vi drog igång renoveringen av badrummet nere just nu, hade liksom inte gjort något om vi sluppit det.. men det är bara att slutföra projektet, att sälja ett hus utan ett badrum på nedre plan känns inte bra.
Känner att jag kommit in i någon röjar period, allt resten av familjen vill ha kvar får dom hålla i, annars åker det på tippen:) Nä så illa är det kanske inte men blir det nu så att vi ska flytta så vill jag inte att vi ska dra med oss en enda onödig pryl, har börja gå igenom rum för rum redan nu och slänger och säljer allt som inte används, att spara bara för att känns inte lönt, känns så skönt när man är klar och man istället har luftiga ytor framför sig än överbelamrade med skit!
I kväll kommer pappa2s mamma, pappa, syster och henens sambo på middag, fullt hus men att laga mat till 8 stycken eller 12 spelar ju ingen större roll, och med våra nya fina gryta som jag var inne i stan och köpt för någon dag sedan längtar jag nästan tills jag kan börja på maten:) Dyr som 17 var den men nu hoppas jag vi har en gryta vi är nöjda med många år framöver, dessutom var det livstids garanti på den så den borde vara bra och sen är det ju alltid roligare att göra något när man har riktiga grejor att arbeta med.
Nu väntar vi bara på ett svar på om allt går i lås med det nya huset, väntan är oliiidlig….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *