Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Fullt upp ett tag framöver

Idag har vi inte suttit still många minuter.. Vi har fått klart med att vi ska få köpa huset vi tittat på och med det fick vi eld i baken. Nu måste vi slutföra alla 1000 påbörjade projekt hemma.
Endast Pappa1 har jobbat idag, Pappa2 och Mamman har varit hemma för att fixa. Vi började med att koppla på släpvagnen, sätta in ungarna i bilen och åka iväg.. Först åkte vi på insamlingen för att tömma släpet från allt som låg på det, sedan iväg till bygghandeln för att köpa brädor till staketet runt altanerna.. Hem med det, koppla loss släpet och åka till Pappa2’s föräldrar.. En snabb kopp kaffe där och lämna döttrarna för att leka ifrån sej medan vi röjde på hemma.
Hem igen, fram med lunch till alla kvarvarnade i familjen.. Sedan ut på gården.. gäller att passa på med utomhusprojekten när vädret tillåter. Lastade av brädorna från släpvagnen, grävde bort det gräs som vuxit i kanten på gruset på uppfarten, röjde ur vedboden allt skräp som inte hör hemma i en vedbod, klippte gräs, skördade rabarber, städade ur bilen och lite annat kul. Har börjat fylla släpvagnen med en massa skräp igen som måste fraktas bort. Däribland gammalt tryckimpregnerat virke som ska bort.. Men här har vi då ett problem.. Denna kommun tar inte emot tryckimpregnerat på återvinningsstationen..?! Hur har dom då tänkt att man ska göra?? Tips?
Laga middag och äta.. Sedan kom Pappa2’s föräldrar med döttrarna. Åt rabarberpaj och småpratade en stund. När de åkt återupptog vi röjanden. Pappa1 har ägnat kvällen åt att måla brädorna till altanräcket, Pappa2 och Mamman har röjt ut inne i huset… Slängt, lagt ut till försäljning, plockat ihop, lagt i backar det som ska in i förrådet..
Vid 21.30 gav vi oss för idag..
Sitter och funderar på en plan för hur vi ska lägga upp det här med flytten..
Imorgon ska vi till banken.. hoppas det inte ska vara några problem där.
Sen har vi mycket att göra innan vi kan lägga ut huset till försäljning.
Vi måste sätta upp lister vid golv och tak i vissa rum.. Foder runt fönstren.. Göra klart renoveringen av badrummet.. Måla klart utvändigt på huset, byta vindskivor på baksidan, städa iording m.m.
Sen blir det till att ta bilder och annonsera ut huset.
Å så måste vi komma överens med de som har huset vi ska flytta till om ett överlåtelsedatum..
Hoppas vi får allt att klaffa nu med flytten.. Men det löser sej på nåt sätt. =)

4 reaktioner på ”Fullt upp ett tag framöver

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *