Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Utomhusprojekt på gång

 

Så var helgen över.. Den förflöt ungefär som vi hade planerat. Blandat jobb och fritid. Vi hann med marknad och morsdagsfirande som vi tänkt.. Vi var till Pappa2’s föräldrar och åt enkelt grillat ute på morsdag. Det är så kul att dom accepterar oss som vi är och vill umgås helt normalt. =)

Nu var måndagen här med vardagen.. Ungarna har varit på skola och dagis och vi har jobbat.
Efter jobbet har vi hunnit med utomhusarbete på tomten. Det gäller att passa på när det är bra väder. Vi har städat upp på gården, varit på tippen med ett lass skrot och planterat blommor i de nya krukorna vi köpte på marknaden. Krukorna var kanske lite dyra, men vi blev över förväntan nöjda med resultatet på altanen.
Vi har också planerat vad vi ska göra härnäst ute på gården. Så imorgon ska vi åka och köpa virke av olika slag för att bygga ut altanen och slutföra påbörjade projekt.. ta ner några träd, måla klart huset och lite annat.. får se hur långt vi kommer denna sommar. Av nån anledning hinner man inte riktigt så mycket som man tänkt sej.
Tur att Pappa1 är händig med hammare och såg. Utan honom kommer vi ingen vart med utomhusprojekten.
Själv är jag nog bättre på plantering och att baka kakor och göra kaffe till fikapuserna. 😉 Men jag har gett mej den på att jag ska lära mej hantera ”manliga” verktyg som sticksåg, cirkelsåg, skruvdragare, slägga och vinkelslip denna sommar. Men en bra handledare så ska det nog inte vara några problem.
Mamman är hjärnan och får räkna ut hur vi ska planera gården bygga altanen.
~Pappa2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *