Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Helgens planer

Så var det fredag igen..
Barnen har fått göra chokladbollar till sitt fredagsmys och sitter nu vid teven å myser.
Pappa1 är ute å jobbar. Pappa2 och Mamman funderar på hur vi ska pussla ihop helgen. Två av oss jobbar, men det ser ut att vara mycket att göra så kanske vi måste göra någon insats alla tre. Isåfall får vi dela upp barnen mellan oss och ha med på jobbet då det är som mest att göra.. Men det brukar inte vara något problem.
Det är marknad på byn imorgon och vi var tänkt att prova hinna ut på den en stund om det blir lugnt med jobb någon timma. Vore kul för barnen att hinna med ponnyridning, barndisco, uppträdande, hoppborg och allt som hör till. Å så hoppas vi på fint väder!
På söndag är det mors dag. Det är väl egentligen ingenting vi brukar göra en stor sak av, men hinner vi så ska vi åka till Pappa2’s föräldrar för att fira med grillning. Lättast med utomhusmiddag när man blir många. Pappa2 har tre syskon med respektive och två syskonbarn och Pappa2’s mormor och farmor ska delta. Så vi blir 20 stycken bara med den närmsta familjen.
Vi kan tyvärr inte planera helgen i detalj då vårt jobb kan komma emellan. Det kan snabbt tillkomma arbete som ändrar planerna ögonblickligen. Men vi gör som vanligt.. tar helgen som den kommer. Det brukar bli bra i slutändan. =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *