Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Mitt i natten

Ja här sitter jag alldeles ensam, pappa1 och 2 ligger hemma i sängen och sover gott medan jag är ute och jobbar, med vårt jobb vet man aldrig när man slutar men misstänker det kommer hinna ljusna innan jag är hemma och kan krypa ner hos dom jag älskar mest!

Det är alltid jobbigt att behöva lämna de 2 andra hemma för att åka och arbeta, så känner vi nog alla 3 men jobba måste man ju så det är som bara att gilla läget, det är ju samma för alla.
Känns desto bättre när man kommer hem igen efter ett långt arbetspass och man möts av pussar och kramar i hallen av de 2 som varit hemma.

I helgen är vi fulltaliga, alla 5 barnen är hemma hos oss och det känns verkligen jättebra, snart är en lång period av ovisshet ang minsta dottern över och vi ser fram emot att hon kommet vara hos oss varannan vecka framöver, vi vet när hon kommer och när hon åker till sin mamma, känns så skönt, både för oss vuxna men framför allt kan jag tänka mig det kommer bli bra för dottern, hon kommer få struktur och veta när hon ska vara hos mamma och när hon ska vara hos pappa.

Allting känns bara bättre och bättre och jag är säker på att vi gjorde rätt val då vi beslöt oss för att flytta ilag och bli VI❤❤❤

4 reaktioner på ”Mitt i natten

  1. Är så glad för allas skull att allt börjar ordna sig med ”lilla I”. Och så enormt jätte glad att min älskade kusin funnit lyckan när han träffade er.
    Ta väl hand om varandra 🙂

  2. Är så glad för allas skull att allt börjar ordna sig med ”lilla I”. Och så enormt jätte glad att min älskade kusin funnit lyckan när han träffade er.
    Ta väl hand om varandra 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *