Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

När folk accepterar och tycker det är okej

Mycket kommentarer har vi fått, några negativa men faktiskt mest positiva.
Det jag tycker är mest roligt är de nya bekatskaperna vi fått, personer vi inte haft kontakt med innan hör av sig, tycker det är spännen och stöttar oss i vårt val, vår livstil, vår kärlek!
Nya vänner på facebook, folk som stannar och pratar eller dom som hör av sig och vill komma och hälsa på, det är äkta vänner, dom som inte vänder en ryggen utan dom som visar att alla gör vi val i livet som känns bra för oss och dom stöttar dem, vissa har till och med uttryckt sin avundsjuka och önskar dom själva fick leva som vi gör.
Sen finns det alltid dom som vill vara vänner för att ”snoka”, nyfikna ena som egentligen bara vill åt detaljer att sprida vidare och snacka om i fikarummet på jobbet, dom såller vi bort rätt fort, det märks så väl, som tur är är dom inte många.
Att vi skulle leva som vi gör nu har aldrig ens funnits på kartan, aldrig ens snuddat vid tanken.
Men tänk vad livet kan ta vändning, en underbar vändning, tänka att jag får leva med dom jag älskar, båda två!
Älskar er pappa1 och pappa2, vi för alltid!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *