Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Det pratas tydligen..? ;)

Vi har väl egentligen fattat att det pratas en hel del om oss på den ort vi bor.. Varför skulle det inte göras det liksom?
Men idag fick en av oss ett meddelande på Facebook av en arbetskamrat från ett gammalt jobb..
Hon skrev: ”Vad säger man…? Strongt gjort iaf! <3”
Vi svarade: ”Tack.. Ja, vad säger man..? Beror väl på vad du hört? :)”
Hon svarade: ”Detsamma som alla andra på byn hört… Tre i samma koffert. :)”

Nu blev det genast lite mer konkret för oss.. Att alla verkligen pratar om oss och hur vi lever.. Känner oss lite som kändisar när vi visar oss ute.. Vi lägger märke till att folk tittar och pratar.. Lite ovant.. Men det är skönt att vi är öppna med det här och inte behöver dölja våra känslor för omvärlden. :)

Hon skrev vidare att ”Vi lever på 2013, så vad är ovanligt? Skönt att känna sej nöjd med livet! Men starkt gjort ändå! Man lever bara ett liv! Ni visar vägen för de som inte riktigt vågar.”

Skönt med en sån reaktion från folk! :) Det gör att vi känner oss starkare, gladare och öppnare. Vi vill visa vägen för andra och leva på det här sättet utan att bry oss om att behöva dölja det på något sätt. Önskar att fler också vågar! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *