Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Lite om oss

Första inlägget i bloggen då..
Vi är alltså som ni ser i namnet på bloggen en familj som valt att leva på ett lite annorlunda sätt än vad dom ses som det ”normala” vad nu normalt är i dagens samhälle är?
Vi är 3 vuxna, en mamma och 2 pappor och tillsammans har vi 5 härliga ungar som bårkar och slåss och kramas precis som alla andra barn:)
Att vi skulle leva såhär är inget vi har på något vis bestämt, inget vi prata om eller ens funderat på, utan det är något som vuxit fram och helt enkelt känns rätt för oss alla. Vi hade innan umgåtts mycket och trivts väldigt bra i varandras sällskap men somsagt aldrig hade vi väl kunna tro att det skulle bli som det blev. Vi bor alltså tillsammans som en ända stor familj.
Att leva i ett polyförhållande kan man göra på olika vis, endel tillåter sin partner att träffa andra på sidan av, andra är ensamma men har fler rellationer på gång samtidigt. Vi gör inget av detta, vi lever som i vilket förhållande som hellst bara att vi är 3 stycken istället, för många är det svårt att förstå hur det fungerar och så är det ju, inte varje dag man möter någon som lever i en sådan relation, vi hade nog också reagaerat om någon kom och berättade det för oss innan vi själva kom fram till detta. Vi har mött blandade känslor och tankar när vi berättat om vårt förhållande, till 99% har det bara varit possitiva kommentarer, men tyvärr finns det ju alltid några som måste trycka ner en lite extra, som alltid vet lite bättre och har noll i förståelse för att andra kan göra val som man själv inte hade gjort utan att det behöver gå ut över dem, vi är ju samma människor nu som tidigare..
I denna blogg kommer ni få följa med i vår vardag, ni kommer att få läsa om både jobbiga stunder och det som gör oss otroligt glada.
Välkomna!

5 reaktioner på ”Lite om oss

  1. Jag har en liten fråga, jag själv är ganska svartsjuk av mig på min pojkvän.
    Hur står ni ut med att vara 3? känner ingen av er någonsin utanför eller svartsjuk? om ni förstår hur jag menar.
    har aldrig hört talas om det här innan, men kul att det funkar för er och att ni kör på utan att bry er om dumma människor och dumma åsikter!
    alla får leva som dom vill 🙂

    1. Hej Emma!
      Det har vi skrivit om i ett tidigare inlägg..
      Det har inte varit helt enkelt och självklart alla dagar.. Det har hänt att vi kännt oss utanför alla tre vid olika tillfällen.. även om avsikten från allas sidor är att alla ska vara med på lika villkor. Det har inte varit speciellt mycket svartsjuka, men när det uppstått har det varit mest mellan de två som var gifta sedan tidigare.. Men vi har snabbt tagit upp ämnet och löst det direkt.
      Vi har vinglat lite hit och dit men alltid landat på fötterna.. Vi alla tre älskar varandra och ingen vill förlora någon i förhållandet.
      Nu när det gått en tid känns det som vi hittat en balans.
      Det här är säkert en form av förhållande som inte passar alla.. men det passar oss. =)

  2. Jag har startat en blogg, alldeles alldeles jätte ny. Jag ska ärligt säga att jag har en unik besökare, och det är jag själv tror jag – haha. Skämt o sido…

    Såhär ligger det till.
    Jag söker just nu efter någonting att utöva min skrivande förmåga på. Jag söker en historia, en berättelse att skriva om, att förmedla, att komma ut med. Jag vill förmedla någons upplevelse, allt från lyckan kring att bli mamma eller sorgen att förlora någon mycket närstående. Kampen i ett missbruk, barn i missbruksfamilj. Ungdomar i depression.
    Osv osv, listan kan göras lång. Men har du någonting att bidra med, någonting du vill ska lyftas eller bli mer uppmärksammat?! Kontakta mig!

    http://www.ghostwriter.blogg.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *