2015-11-13

Fredag den 13:e! Min turdag :-)
Har faktiskt aldrig haft otur på en fredag den 13:e, och har planerat att det ska fortsätta så… men just idag kan jag väl inte säga att jag har tur heller. Tur just idag, det skulle nog vara om jobbet ringde och sa att jag inte behöver komma in, men pengarna kan jag få ändå :)

Alltså, allt tentaplugg. Vill att denna termin (och de 4 resterande) ska vara över nu. Närmsta 2,5 månad är det tre tentor, VFU på tre veckor och en hög av inlämningsuppgifter. Känner mig dock inte lika stressad som för ca en månad sen. Då var jag i upplösningstillstånd! Nu känns det lite bättre, har fått en del saker gjorda. Men, fortfarande finns det en inre stress som till slut yttrar sig i fysiska åkommor. Jag behöver verkligen bli bättre på att ta hand om mig själv, och egentligen skulle jag behöva gå någon form av kurs i studieteknik. Jag tror att det skolan hade känts mindre jobbig, om det inte var för det faktum att pengar måste in, utöver csn. Så jobba måste jag också göra. Inte någon som sitter på ett roligt jobb…? Skulle hellre mocka hästskit för en billig penning, än att slita som en galning varje arbetspass.
Ska ringa till en av cheferna på Ackis nästa vecka. Nervöst som bara den, men om jag nu ska jobba under studietiden, måste jag ha ett jobb som ger mig något. Inte bara pengar, utan ger mig erfarenhet och glädje. Mm, så måste det vara.

Nu har jag kommit till en punkt, där jag känner att kroppen tar mycket stryk av att sitta vid böckerna och datorn. Har svårt att prioritera tid på gym etc., när det är så mycket annat runt omkring hela tiden. Så! Jag har beställt Olga Rönnbergs bok ”Styrka för kvinnor” och även mat/träningsdagboken. Hinner nog inte få böckerna idag, men nästa vecka iallafall. Träna hemma kan jag göra, har ingen ursäkt… förutom att jag är sjukt lat. Masken har bosatt sig hos mig, ja latmasken alltså :-) Dock har jag insett hur lat jag än är, om jag vill ha en kropp som inte är utsliten och förstörd vid 35 års ålder så måste jag göra något. Och det nu. Bara att ta sig i den där berömda kragen och göra något åt situationen! Wish me luck :-) I will need it… 😉

Nu lär jag plocka ordning saker inför jobbet, och fixa lite middag som jag måste ta med. Vi hörs kanske senare idag, eller i helgen! Helgen ska ägnas åt alla barn, äntligen kommer dem hem igen!! Vill pyssla, måla, sticka! Kanske ska lära Melle stickning nu. Han har tjatat om det länge, men det var den där masken… ,måste avhysa den från mig nu :-) Ska inte ha mig som bovärd längre! Kram på er alla, ta hand om er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *