2015-11-12

Vilken konstig dag jag hade igår. Pratade med en kursare i telefon, och när vi la på och jag tittade upp från telefonen så snurrade det till, ordentligt. Så fortsatte det hela eftermiddagen! Jag brukar aldrig lida av yrsel (ok, när jag snurrat runt runt så blir jag yr, och sjösjuk blir jag också). Den här yrseln kändes precis som att jag var på en båt som gungade. Om jag först tittade ner på mina fötter och sen lyfte upp huvudet så var det värsta sjögången! Obehagligt som bara den alltså! Blev inte något mer läsande efter det, låg och vilade hela eftermiddagen. Är 99% säker att yrsel kommer ifrån nacken och nerverna där. De har nog blivit påverkade av att jag sitter och tittar ner i en bok. Har ju huvudet i en 90-gradig vinkel i stort sett när jag läser… och senaste veckan har det varit mycket läsande. Så! Idag tänker jag med gott samvete ligga i soffan, på rygg, och läsa! Får väl kramp i armarna istället, av att hålla upp boken :-) Pest eller kolera liksom :-) Det sjuka var att jag fick sms från I (kursaren jag pratade med igår) och hon hade också haft problem med sockerdricka i armar mm + en ond nacke. Skola i all ära… det jobbiga är bara att vi har så väldigt mycket att göra, så det som prioriteras bort är träning. Om det är något vi behöver så är det att stärka våra muskler, speciellt hela core-området och nacke. Hur ska vi annars orka sitta framför våra böcker och datorer?

Förutom plugg idag måste vi nog städa lite, men det får bli senare när mannen också är hemma. Han skulle fixa bromsar på bilen ikväll, så risken är väl att han blir lite sen… men jag väntar såå gärna med att städa 😉
Jag ska hämta Minya idag, men måste komma ihåg att köpa vantar när jag ändå är i stan! De försvinner ju snabbare än ena strumphalvan! Nu är det dessutom blött ute, så regnvantar är nog ett måste… sen får väl kidsen ha fingervantar under, så inte händerna fryser till isbitar.

Bara att skriva det här inlägget får min nacke att värka, så jag ska nog avrunda nu. Liggläge i soffan, under täcket, lite kaffe och en mikrobiologibok. Det blir finfint det :-)

Puss och hej!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *