2015-11-11

Goodmorning sunshines!!

Solen skiner, det är flera plusgrader och det är mitten på november!!! Sorry till alla snölovers, men jag älskar detta väder!!! Ska det snöa, kan det göra det till första advent och sen tina bort efter nyår. Inga problem för min del :-)

Jag sitter i Melwins rum just nu, pluggar mikrobiologi. Sjukt (i dubbel bemärkelse) intressant! Alltså, ni som är rädda för bakterier ska kanske inte läsa detta ämne… risken är att man blir mer rädd. Dock skulle vissa föräldrar, de som lämnar sjuka barn på förskolan, behöva få sig en dos av mikrobiologi… Så de inser riskerna de utsätter andra barn/vuxna/äldre immunnedsatta personer för.
Kanske motsägelsefullt att då påstå att jag fortfarande tycker att lite skit rensar magen, men det anser jag. I alla fall när det gäller friska personer. Risken för allergier mm minskar faktiskt om man utsätts för en del saker redan som liten! Kom ihåg det, städa inte för mycket! Och när du städar, använd inte sånt som dödar alla bakterier hejvilt… det kan påverka din egna resistens mot antibiotika! Intressant som sagt!

Jag kämpar på med att försöka få upp videos, går ju på ren svenska skitdåligt!! Får se när eller om jag överhuvudtaget lyckas.

Dags att dyka ner i boken igen. Tenta om mindre än 3 veckor, och det är MYCKET information som ska fastna i mitt lilla huvud :-) Ut i solen med er nu, ni som har tid och möjlighet!

Kraaam

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *