2015-11-06

Då sitter jag åter framför datorn. Vad skulle man göra utan den?? Ok, då använder man mobilen… men ni fattar 🙂
Speciellt nu,  under min studietid är datorn ovärderlig!! Allt görs på den, alla uppgifter mm. Ska läsa mikrobiologi nu är planen… men hallihallå så svårt! Det är väldigt intressant att läsa om alla bakterier (snacka om att man kommer bli kompis med handsprit efter denna kurs), men det är svårt svårt svårt. Finns inte bara en bakterie eller virus om man säger så… och det är gramnegativt, grampositivt, pneumonier, stavar och kocker. Bara för att nämna några få av alla begrepp. Well, jag har ju valt detta själv, så det är väl bara att plugga järnet så man klarar tentan!

Idag är det fredag, men en sån tråkfredag för min del. Melle och Naomi åker till sin pappa idag. Minya är ju hemma, men det blir sån skillnad ändå. Tystare, tråkigare. Minya har ingen att reta 🙂
Vi passade på att fira Fars Dag idag redan. Jag vill att alla barnen ska få uppvakta Kecke, så han fick frulle på sängen och presenter strax innan 6 imorse <3 Han fick en härlig start på dagen iaf! Melwin hade valt ut en fin kudde från Ikea, en soffkudde med en fin ren på 🙂 Han fick en ”pappa-kopp” och ett armband. Armbandet hade en bricka och där har jag låtit gravera in barnens namn. Eftersom jag är lite ego så fick mitt namn också vara med, dock på baksidan 😉 Han blev glad, och det är huvudsaken!

Måste nog öppna boken nu om jag ska få något gjort innan mannen i mitt liv kommer hem, tillsammans med yrvädret Minya. Då är det slut på lugnet… dock lockar soffan och tv:n mycket mer… men nej, disciplin nu Pillan!

Ha en alldeles underbar fredag! Ta det lugnt med spriten om du ska festa till det ikväll 😉
T.G.I.F

<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *