2015-04-28

Det tar sig sa mordbrännar’n när skithuset brann!
Jamen visst, en inlämningsuppgift kvar nu (förutom två tentor som ställer till det lite..)
En gruppinlämning skickades in igår och en individuell skickades alldeles nyss.
Den känslan min damer och herrar, DEN KÄNSLAN!!
Imorgon ska jag påbörja den sista uppgiften, förvisso känns det ganska svår, men det gör å andra sidan alla uppgifter innan man påbörjar dem.

Har även hunnit med en hel del plantering idag.
I helgen åkte vi till Byggmax för att köpa virke till mina planteringslådor.
Hem, mäta, såga, skruva, klart!
Nu finns det två stycken, en mindre och en större.
Den ena har blivit försedd med potatis, den andra med silverlök och morötter. Ska inhandla lite sallad och även rödbetor tror jag. Planterade om några andra blommor, satte tomatfrön, dill och gräslök.
Hoppas att det kan växa ordentligt, men lär nog köpa fiberduk så att inte Daisy och grannkatterna hoppar ner och använder jorden som toalett 😉

Tänk att vi snart går in i Maj månad.
Sommaren står och knackar våren på axeln , vill bli insläppt 🙂
Sista april spenderas med familjen. Hoppas inte regnet öser ner (antingen är det tokvarmt eller regn och svinkallt.. nu verkar det luta åt det sistnämnda), jag tänkte ta med Melwin på forsränningen. Någon som vill haka på?
Ev kommer svärisarna ner till helgen, så på torsdag kväll går vi över till grannen och värmer oss framför deras hemmabrasa. Undrar om jag har mer ogräs jag kan slänga dit 🙂

Nu har jag suttit framför den här dumburken alldeles för länge, dags att umgås med familjen.. kanske skulle behöva ta en dusch också efter allt jordgrävande. Sen är det sängen som gäller, lär vara pigg och utvilad om jag ska få lika mycket gjort imorgon som jag fick idag.
Ha en underbar kväll nu allesammans!

Pussen och kramen

//Pilbur

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *