2015-01-22

Nu har det gått några dagar, måndag och tisdag var heldagar som bestod av information.
Igår hade vi webföreläsning, det är alltså en föreläsning som finns ute på webben. Det innebär att jag kan kolla på den var jag vill, så länge jag har en dator med uppkoppling. Igår hade jag planerat att sitta i biblioteket och kolla, kom dit, plockade upp allt, på med hörlurar… skulle få igång nätet. Där sprack planen. Utan nätverk kom jag inte in på skolans nätverk heller! Bara att packa ihop och åka hem. Kollade på ett par föreläsningar, sen fick jag ett mail (?) att Minya var hängig… jaha, åka och hämta en grinig och trött tjej blev nya planen.
Var väl klar med mina föreläsningar runt 22 på kvällen, blev ju inte alls som jag tänkt!
Men hur som haver så är det väldigt skönt att kunna kolla på dessa föreläsningar när/var/hur jag vill!

Minya är hemma idag också, tänkte hon skulle få en vilodag… bara det att ungen är ju pigg som bara den!
Mannen kommer hem vid 14.30, då måste jag åka in till skolan. Har obligatorisk träff med basgruppen och vår handledare. Ska bli riktigt kul att få den första utgångspunkten (vårdfallet)!
Nästa torsdag ska jag ut på VFU, vet inte ännu vilken vårdcentral jag hamnar på men har lämnat önskemål som underlättar med tanke på att vi har alla barnen hemma. Har jag tur hamnar jag på rätt sida av stan (norr…).

Imorgon ska jag även på en intervju, hemvården i Bälinge!
Ringde igår och fick ett möte direkt inbokat. Känns väldigt bra!! Hoppas jag får komma ut så fort som möjligt (om de nu vill anställa mig) så pengarna kan trilla in så småningom.
Vilka jävla oxveckor det har varit nu efter jul! Räkningarna kommer som aldrig förr känns det som och både jag och mannen vabbade/var sjukskriven i december. Det straffar sig på denna lönen… Kul.
Extra pengar kommer behövas, framförallt till sommaren så min inkomst är lika med noll.

Livet känns underbart just nu!
Jag har kommit in på en utbildning som ger mig en examen i det jag verkligen vill jobba med!
Jag har den finaste Mannen i hela världen!
Underbaraste barnen man kan önska sig!
Ett hus!
Katt!
Husvagnen, icke att förglömma 🙂
Och en massa mer.
Jag kan verkligen inte klaga.

Nu är det dags att utfodra lilltjejen här hemma, frågar jag henne vad hon vill ha kan jag sätta en tusenlapp på att hon säger nudlar…. näringsrikt och bra 😉 Dock snabbt gjort.. ibland väger det över faktiskt. Ska nog förbereda middagen om jag hinner.

Pussen och kramen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *