Kan man ha….

…träningsvärk i huvudet??? Kändes imorse iaf när jag vaknade, huvudvärken from hell gjorde sig tillkänna. Kan ha sovit konstigt med nacken oxå 😉

Andra dagen idag, sitter i salen och lyssnar på sköterskor inom olika proffessioner. Nu vill jag bli barnmorska, distrikta och ambulanssköterska! Allt låter spännande på sina olika sätt. Kanske ska börja med att klara första terminen innan jag siktar på vidarutbildningar :)
Nästa vecka ska jag ut på praktik på vårdcentral, om två veckor börjar anatomin… den kursen är tydligen krävande, men intressant hoppas jag! Fick veta att man får gå på en frivillig obduktionsdemonstration, den chansen ska jag nog ta!

Kommer nog bli 3 tuffa år men jag känner att det är helt rätt yrkesval för min del! Tufft men roligt! Att utveckla sig varje dag, det var längesedan jag gjorde det!

Nu börjar snart ytterligare en föreläsning, fram med papper och penna!

Ha en underbar dag, puss o kram på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *