Imorgon börjar ett nytt liv!

Imorgon är dagen D. Skola, utbildning, högskola, tenta, dugga, föreläsningar, VFU… Det är vad mina tre kommande år kommer att bestå av. Ser verkligen fram emot det!! Att jag vågade göra högskoleprovet, vågade söka utbildningen, vågade tacka ja! För många är det inga konstigheter, varför skulle man inte våga det? För mig handlar det om att bryta upp min trygga tillvaro som framförallt ett jobb faktiskt innebär. En stadig inkomst varje månad och betald semester, för mig har det varit läskigt att tänka mig något annat, Med tre barn, man och hus, två bilar, lån och allt vad det innebär så är det skrämmande att byta bort månadslönen mot månadslånet. Just därför är jag stolt över mig själv som vågade tacka ja! Imorgon är det dags. Upprop och en del annat.. känner att jag har noll koll på läget men det får vara så. Jag är ok med den tanken. Alla är ju nybörjare någon gång, just nu är det jag (och förmodligen resten av klassen).

Givetvis känner jag av en begynnande förkylning, så olägligt!! Inte mycket att göra, jag körde lite på crossen igår + styrka. Många gånger som jag lyckats skrämma iväg förkylningar just för att  jag har tränat (intalar mig det iaf), känns som att man boostar immunförsvaret när kroppen jobbar. Vettesjutton om det funkade den här gången :-/ Ska köra lite idag också tror jag, försvinner den inte då så är det nog inte mycket att göra.

Nej, om jag skulle hoppa i träningskläderna då. Sen duscha, renbädda sängen, förbereda lite inför morgondagen. Sen det bästa av allt: SOVA!

Kram och god natt på er alla!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *