18 november 2014

En helt vanlig dag på jobbet.
November vill verkligen inte visa sig från sin bästa sida.
Jag brukar tycka att november är en helt ok månad. Snön har oftast lagt sig, förväntningarna på advent och hela juletiden ligger i luften. Jag har ofta en känsla av längtan i bröstet, längtan efter julmat, adventsljus, aladdinasken, julmusten, glöggen. Allt det som hör advent och december till.
Att ta en kvällspromenad i skenet från månen.
Det knarrar under fötterna och snöflingorna som faller är som bomullstussar.

Av någon anledning känns det som att vi är väldigt långt från det!!
Grått hela dagarna, dom få ljustimmarna som är,  dom spenderar vi inomhus.
Jag kämpar för att inte låta november sänka mig.
Lägger alla mina tankar på positiva tankar.
Försöker göra saker som gör mig glad.
Avslappning.
Träning.
Barn.
Baka.

November, you ain’t got nothing on me!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *