22 september 2014 = Hösten är här!

Men godmorgon världen!
Vad hände med solen och den blåa himlen som vi fått njuta av senaste veckorna.
Pang! Spöregn non-stop sedan igårkväll.
Fick åka till Ica Maxi och panikköpa stövlar till Melwin imorse.
Första paret han hade, en av stövlarna försvann i skolan. EN av dem! Men hallå, ska du ta nåt, ta då båda iaf!! För ja, jag tror att de åkt med någon hem. Eftersom vi sökt genom klassrum, korridorer, hyllor, lådor, ja allt har vi letat i. Borta!
Då fick han ett nytt par, fina och bra, fodrade stövlar. Han hade de i somras, så mycket vet jag. Nu? Inte en aning!! Letat och gått igenom allt hemma. Hans pappa har letat. Borta!
Fick lite panik inatt när jag hörde hur regnet vräkte ner, kan ju inte skicka ongen till skolan i tygskor liksom.. minus på mammapoängen där… Så det var bara att lämna av alla barn, brassa till Maxi, köpa stövlar passade på att köpa till Naomi oxå, så nu har alla så de klarar sig), brassa tillbaka till skolan för att lämna stövlarna, brassa till jobbet. En timme sent kom jag. Men hellre det än kalla och blöta barnfötter.
Nu fick jag ihop lite plus på mammapoängen igen 🙂
Tror Melle gav mig många extra poäng igår. Han har så länge tjatat om att sy. Jag drar ut på det, orkar liksom aldrig sätta mig ner tillsammans med någon annan. Att sy är ju min egentidsgrej.
Men igår var det dags. Han ville att vi skulle sy en mössa till hans pappa som fyllde år igår.
Sagt och gjort, han fick nåla, rita mönster, klippa och medans jag sydde mössan satt han och tråcklade ihop någon form av groda 🙂 Det var faktiskt riktigt mysigt. Min älskade Melwin. Han börjar bli så stor.

Helgen har i övrigt bjudit på aikido, besök hos min fina Linda och hennes Milo.
Vi har slängt saker på tippen (och det vidrigaste på länge fick jag se när vi skulle flytta soffan som skulle slängas. Den har stått ute på altanen och Kattj*****n har dragit hem en mus/råtta och sen har den legat under soffan… säger bara likmaskar. Fy fan!! Hulkande försökte vi ta bort skiten, eldade på dom små jävlarna. Den var det snuskigaste jag sett tror jag!!) Efter allt städande och slängande åkte vi hem till stora barnens pappa, som sagt så fyllde han ju år igår. Vi hade köpt lite presenter och sen blev vi bjudna på fika. Trevligt!
Jag vet att alla inte kan umgås med sina ex och deras respektive, men när det fungerar… det är så värdefullt! Barnen behöver aldrig känna att det pratas skit bakom ryggar, att de ska medla osv. Det funkar inte för alla, men jag tycker ändå att man kan ha det som mål, att kunna prata med varandra åtminstone. Inte skrika, utan prata. Det är en bra början. Jag är otroligt glad och tacksam att vi alla (min familj och A’s nya familj) fungerar så bra ihop. Framförallt tror jag barnen mår väldigt bra av det!

Nu är det dags att göra lite nytta. Jobba på…
Just ja, igår skickade jag in anmälningar till 7 olika utbildningar. Har sökt 8 totalt.
Nu måste alla hålla sina tummar och tår att jag kommer in på någon av dessa program. Har svårt att tro att jag kommer göra det, krävs lite högre betyg och ett ganska bra resultat på högskoleprovet… men jag vill verkligen. Hoppas att det räcker :-/

Over and out!
Kram på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *