16 september 2014

Vilken dålig fantasi jag haft sista tiden på rubriken till inlägget! Datum får duga 🙂

Hur mår ni alla? Njuter ni av brittsommaren, det gör jag! Underbart!
Önskar jag hade mer energi på eftermiddagarna och kvällarna, så jag orkade utnyttja den tiden lite bättre. Gräsmattan ska klippas, taket ska målas, symaskinen ska göras rent och gud vet vad. Men energin! Var är den? Jag är så sopslut när jag kommer hem. I bilen känner jag oftast att nu ska jag minsann göra det här och det där. Så fort jag kliver innanför dörren är alla de tankarna som bortblåsta. Orkar inte!
Kanske kan bero på att det oftast är stökigt och rörigt hemma. Jag ar svårt att börja på med något om det inte är städat… det innebär att jag ska måla taket, ja då måste jag städa huset först. Inte konstigt att det genast känns jobbigt… Vet inte om jag ska försöka jobba på att kunna göra saker utan att det är städat, eller ska jag kanske städa varenda dag så är det problemet borta. Men seriöst, vem orkar städa varje dag? Efter tre barn och två vuxna som alla är hyffsat slarviga 😉 Då skulle jag inte göra någonting annat! Diska, plocka leksaker, plocka tvätt, tvätta, hänga skita, vika, dammsuga…. blir trött bara jag tänker på det! Visst, vi är två som hjälps åt och även barnen ska väl dra sitt strå till stacken. Men alla är ju sega efter en heldag på jobb, skola och dagis.
Hilfe bitte.

Annars så letar jag utbildningar för fullt.
Nu vet jag mer eller mindre vad jag vill göra i framtiden, sen ska betygen och högskoleprovet räcka till för att komma in. Det är där jag faller tror jag.
Ska banne mig se till att alla mina barn kämpar och gör sitt bästa i skolan, det är inte kul att som vuxen inse att jag inte gjorde så gott jag kunde i gymnasiet.
Det ligger en i fatet ganska lång tid framöver.
Högskoleprovet ja… 25 oktober ska jag göra det. Första gången för min del!
Är lite rädd för det 🙂
Matten. Hur fan ska jag klara mattedelen?? Blir till att chansa hejvilt!

Nu ska jag jobba vidare lite. rasten är slut.
Puss o kläm på er alla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *