3 september 2014

Host och snörvel!
Vilken förkylning jag åkt på, inte speciellt förvånad eftersom alla utom jag varit krassliga.. trodde dock att jag skulle klara mig :-/
Idag är det jobb som vanligt, ska passa på att jobba ett par timmar extra idag. Ska ändå på föräldrarmöte ikväll, ingen idé att åka hem och vända. Behöver några plustimmar på kontot så det blir nog bra. Bara jag inte får feber under dagen, orkar inte!

Annars då? Livet leker. Typ.
Har en period då jag känt mig aningen låg. Rutiner (som kommer med hösten) har sina fördelar, men det betyder i mitt fall att alla dagar i stort sett ser likadana ut. Samma visa med lämningar och hämtningar, jobb, handling, laga mat, natta barn and so on.
När man börjar tänka på det och inser att så här kommer det vara mååånga år till, då slår den där paniken till. Den går över lika fort, men den stunden känslan varar så är det jobbigt.
Kanske är ett lyxproblem att inte få vara ensam någon gång. Jag ska vara glad att hela min familj vill vara i min närhet. Men tror ni inte att de flesta av oss har ett litet behov av att få vara ensam. Om än bara för en timme.
En promenad i skogen, en stund i soffan med favoritprogrammet på, ett samtal med en god vän där det skvallras hejvilt.
UTAN att bli störd.

Nåja, alla har vi perioder då vi inte är på topp.
De kan t.o.m. behövas för att verkligen uppskatta livet när man mår bra.
Haft en jobbig tid på arbetet också, det gör nog mycket för mitt mående.
Har sökt in på en utbildning, vårdadministratör i Östersund, till våren. Jag VILL så gärna komma in på den!! Är medveten om att många söker, jag uppfyller dessutom inte alla deras särskilda förkunskaper (varför pluggade jag inte lite till i Svenska B!!). Har allt utom ett VG i just det ämnet, har högre betyg i de andra ämnena som krävs, men vet inte om det spelar någon roll.
Vet att det är rätt utbildning för mig.
Kommer söka sjuksköterska också. Hade planerat att söka på distans i Gävle men det visar sig att all VFU måste ske inom Gävleborgs län. Då försvann ju meningen med distansutbildning. Får söka till Uppsala Universitet, precis som flera tusen till 😉 Kollat lite på diestist, fyisoterapeut mm. Vill jobba med människor. Det är kärnan för min del. Finns det andra roliga utbildningar kanske?? Såg att en skola hade restplatser på undersköterska, distans… kan det vara värt att söka? Det kör ju igång nu, eller den har redan kört igång… Många tankar och funderingar som pågår nu. Men att söka utbildningar, det kommer jag att göra. Be so sure!

Over and out!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *