Att börja planera igen

För mig är tiden efter semestern då jag börjar planera igen.
Jag är inte speciellt bra på det, men i vissa perioder har jag stenkoll på allt som jag vill göra/måste göra och det är under de perioderna jag mår som bäst.

Det handlar mest om vad man ska äta till middag, vad som ska handlas och när/hur/var träningen ska ske.
När jag är riktigt ambitiös så skriver jag upp vad vi ska äta till middag en månad framåt (oftast från lön till nästa lön). Sedan går jag genom alla recept och skriver upp exakt vad jag behöver. Allt som går att frysa och håller länge köper jag vid första storhandlingen, resterande såsom mejeri och frukt handlas en gång i veckan. De månader jag lyckas med detta har jag låga utgifter på mat och behöver aldrig slänga något. Handlar aldrig för mycket av något eller saker jag egentligen inte behöver. Det värsta är att gå in i en affär utan lista och dessutom vara hungrig, då fungerar inte min hjärna alls! Kan komma ut med några kassar, men inte med mat så att jag kan laga middag!!
Nu är det dags för månadsplaneringen att ta fart igen!
Om ni vill så kan jag lägga upp min matlista när jag är klar, kanske kan ge inspiration på nya rätter du inte ätit tidigare.

Nästa planering är träningen.
Mitt Friskis & Svettis-kort har gått ut så ett nytt måste köpas in. Tack o lov har jag bra bidrag från jobbet så hela kortet blir betalt av min arbetsgivare :-)
Har också en väldigt fin vän som jag går tillsammans med när tiderna funkar för oss båda <3
Emma, det är hon jag tränar med. Vi lärde känna varandra i 4:an i mellanstadiet. Sen dess var vi ler och långhalm, piff och puff, big mama 1 och big mama 2 😉
Efter gymnasiet så träffades vi inte lika mycket, hade helt olika liv, men ack så glad jag är att hon är tillbaka i mitt liv igen!!
:-)

Åter till planeringen, jag tror jag måste skriva upp i almanackan när jag ska träna. Oavsett om det är en enkel promenad i spåret hemma eller ett hårdkörarpass på F&S.
Då är det svårare att smita undan :-)

Jag mår bra i min nya kropp som ständigt förändras, men lite styrka och kondition skulle den verkligen inte dö av. Mycket som är löst just nu :) Har inte så mycket hängande hud på magen, den har dragit ihop sig fint, men magen är ju ändå mjuk om man säger så. För att inte tala om tuttarna, fan de går längre och längre söderut för varje dag som går. Får se hur det ser ut när jag är klar med viktminskningen, kanske gör något åt just det problemet då.
Inte kul att behöva rulla upp tuttarna i bh:n…. 😉

Nej, nu är det dags att jobba på lite.
Ha en underbar dag, solen skiner så ta tillvara på den!
Glöm inte bort att du är speciell och unik, finns ingen annan som är som du <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *