8 augusti 2014

Idag slog det mig!
Min fina älskade Melwin börjar ju i Ettan!
Nästan så man lite glömt att det är så stort eftersom han redan varit i den skolan ett år.
Men som sagt, idag hajade jag till.
Kommer själv ihåg känslan och att få gå med mamma och köpa pennor, block, väska och saker man kan tänkas behöva.
Blir en tur till Gränby med min stora tror jag :-)

Idag kommer barnen hem efter en vecka hos sin pappa. Man vänjer sig vid att vara ifrån de varannan vecka på ett sätt, samtidigt känns det lika tomt och tyst varje fredag när jag lämnar. Det kan jag nog aldrig vänja mig vid.
Minya är sm två olika personer, beroende på om hennes syskon är hemma eller inte.
Veckorna hon har de runt sig är hon glad, busig, retsticka och allt vad det innebär att vara syskon till någon. Veckan efter är hon klängig på oss, hon är uttråkad på ett helt annat sätt, lite gnälligare osv.
Imorse sa jag till henne att idag ska vi hämta Melwin och Naomi efter dagis… hela Minya lyste upp som en stor sol! Önskar jag kunde ge henne tid med sina syskon på heltid men det är omöjligt och något vi får lära oss att leva med. Kommer nog bli ännu mer påtagligt när de blir större. Varannan vecka får Minya ha sitt rum för sig själv, sen kommer en syster som ska dela på sakerna :-)
Sånt är livet helt enkelt.

Oh just ja! Det är ju fredag för sjutton!
Älskar känslan man vaknar med på fredagsmorgonen! Lite lättare att jobba :)
Idag ska vi städa husvagnen och dona lite och imorgon blir det nog en tur till Rullsand. Kanske sista semestertrippen med vagnen för i år? Hoppas inte, men tiden har en förmåga att gå fort och rätt var det är så är det vinter och snö.

Nu ska vi dock inte tänka på snö, det är fortfarande varmt och soligt ute!
Njuta av sista tiden denna sommar är ett bättre förslag :-)

Kram på er, vi hörs snart igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *