Söndag, träningsvärk och tips på skor?

Men hej!

Söndagmorgon och jag har redan varit uppe två timmar… morgonpigga barn alltså. Måste väl erkänna att även jag börjar bli mer och mer morgonpigg. Förvisso är det en vanesak och kroppen ställer in sig på att vakna enligt väckarklockan som ringer på vardagarna. Vore dock skönt om barnen kunde sova till 07 iaf :-/

Denna vecka har känts riktigt bra. Jag fastade i måndags och torsdags. Inga problem! Skillnaden mot förra gången jag fastade är att då åt jag endast shakes och någon finn crisp. Denna vecka har jag ätit mat. Lagade 4 portioner av ratatouille och till det hade jag ca 50 g kalkonskivor. Det kändes bra att äta riktig mat, och det mättade alldeles lagom. En portion tror jag ligger på ca 150 kcal. Helt ok! Då kan man äta både lunch och middag + någon finn crisp (vad gjorde man utan dom!!) på en fastedag. Blir en hel del te också…

Träning har jag lyckats få till 3 ggr denna vecka! Woohoo för mig!! Jag jobbar mycket med mitt tankesätt. Jag har svårt att göra något efter jobbet, jag vill bara hem och vara med barnen. Men… det finns alltid ett men (dock är detta positivt). Jag börjar smått inse att barnen är helt ok med att jag är borta någon timme. Det resulterar i att jag kan gå på ett pass (och dessutom få träffa Emma flera ggr i veckan, det är inte alls fel!), komma hem och faktiskt vara en gladare och piggare mamma.
Tänk att det är så svårt att prioritera sig själv… men det är viktigt och jag måste bli bättre på det. Bara för att jag prioriterar mig själv ett par timmar betyder inte att jag försummar barnen. Dock är det så jag tänkt förut.

Träningen har gett sina resultat, i form av träningsvärk och ont i benhinnorna. Träningsvärken är helt ok! Den går över, den kan tom vara ganska skön :) Önskar dock att den värsta värken i magen försvinner snart, jobbigt att skratta, hosta eller bara resa sig upp från soffan 😉

Benhinnorna är värre. Måste hitta nya skor. De jag har är helt ok att promenera i, men att hoppa omkring och springa på ett hårt golv fungerar inte. Det är ju ingen fjärilsvikt heller direkt som kommer ner i skorna när jag hoppar runt där…. många kilo vid varje nedhopp och springsteg.

Har ni några förslag på bra skor?? Jag fick tips om att XXL hade ett par bra, har kollat där nu, men dessvärre var priset väldigt högt just nu. De brukar ha riktigt bra kampanjer, hoppas det kommer en sådan snart!
Annars? Vet ni några bra skor, märken mm? Jag är inte rik för fem öre så priset spelar givetvis roll. Hade jag haft pengarna så hade jag åkt direkt till Gå- och löpkliniken och tagit de bästa möjliga….

Har ni tips på vad jag ska göra med benhinnorna så mottages de tacksamt! Jag försöker undvika de värsta hoppen mm, men ska nog smörja med voltarensalva… kan de hjälpa tro?
Idag blir det inget träningspass, men väl en promenad i lugn och ro hade jag tänkt. Imorgon är det dags för vägning och vill känna att jag har gjort vad jag kan och orkar. Hoppas på minus på våpen. På invägningen var det katastrof om man säger så……..

Nu är det dags att ta hand om barnen här, mannen fick sovmorgon. Känns som att jag kommer ta en tuppis senare, man blir trött om man vaknar 05.45 en söndagmorgon :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *