Måndag 31/3-2014

Tiden går fort. Såg att det var ca 3 veckor sedan jag skrev sist, har inte haft orken eller lusten att skriva.

Idag påbörjade jag en ny period med 5:2. Har känt av mitt blodtryck sista veckorna, huvudvärken from hell och dessutom lite illamående till och från (i samband med huvudvärk). Det skrämmer mig en hel del ska jag erkänna.
Eftersom jag kommer ihåg känslan så väl sist jag åt enligt 5:2 så var det ett ganska enkelt beslut att ta, att börja med det igen. Vet egentligen inte varför jag slutade… men det är som vanligt, man håller i en period, ett par månader. Sen är det som att man glömmer bort allt man kämpat för och börjar äta så dumt igen.
Jag måste så bra i kroppen när jag drog ner på pasta och potatis, även bröd. Godiset, det var jag inte ens sugen på. Jag åt hellre en god ost och lite chiliräkor en lördagkväll än massa chips och socker.
Vad hände???

Jag behöver all pepp jag kan få. Jag har tränat några gånger på friskis, imorgon blir det ett Fuego-pass (dans till latinamerikanska rytmer…), ska bli riktigt kul! Det är nog enda kvällspasset den här veckan, mannen måste jobba över resterande av dagarna, men jag tänkte ge mig på ett gympass alt lunchpass någon dag. I helgen hoppas jag att Naomi och Melle vill gå på familjegympan igen. Även om det kanske inte är roligaste träningen för min del så är det en härlig och rolig stund tillsammans med barnen.

Jag vill lyckas. Jag ska lyckas. Att lyckas är att må bra. Jag ska må bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *