Ytterligare ett fredagsinlägg…

Verkar som att jag är mest motiverad att skriva på fredagar… men inte så konstigt, veckans näst bästa dag ju! Man har hela helgen framför sig och det är nog en känsla av aldrig kommer tröttna på.

Mår ganska skit idag dock. Vaknade och kände direkt att nacken och huvudet gjorde ont, har sovit konstigt på kudden.. huvudvärken blev värre efter att jag lämnat Naomi och Minya (det är väl då värken borde släppa 😉 ). Nu sitter jag med mitt kaffe, har tryckt i mig alvedon och ipren och väntar på att det ska börja ge effekt.

Vad gör ni andra idag? Själv jobbar jag till 12, sen blir det handling som vanligt. Hämta två dagisbarn och efter det bränner jag hemåt. Melwin är hemma idag med Kecke. Både är förkylda och krassliga… men de såg inte så jätteledsna ut imorse direkt… en hel dag utan morsan hemma! Tv-spel och film är nog det som kommer gälla hela dagen lång :) 

Vad bjuder helgen på då? Icke vet jag… förhoppningsvis en lugn helg, sovmorgon och uppdukad frukost när jag vaknar. Softisch :) Men förmodligen blir det inte så lugnt (hallå, Minya är ju hemma = allt annat än lugnt), sovmorgonen kan vi glömma och det är troligast att det är Kecke som får uppdukad frukost.. Reality check – check.

Lär göra lite nytta nu…

Hoppas denna kalla januaridag blir alldeles underbar för just DIG!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *