Torsdag!

Träningsvärken finns kvar, men inte i samma utsträckning som igår (tack o lov).
Gjorde mina 50 squats igår, känns bättre och bättre. Visst är det lite extra jobbigt när det smärtar i musklerna, men bara man kommer igång så är de gjorda på ett par minuter! Minya brukar stå framför mig och gör lika som mamma 🙂

Igår var första dagen jag faktiskt överskred mitt kaloriintag, men det var med 12 kalorier så det känns inte så farligt. För att nå mitt mål på utsatt tid ska jag ligga på 1323 kcal/dag. Det är inte mycket om jag jämför med hur jag äter när jag inte bryr mig om kroppen… men när man väl kommer in i det och krymper magsäcken en aning så är det inga som helst problem att klara sig på det. Beror givetvis mycket på VAD man stoppar i sig! En chokladkaka eller flera mål mat som är genomtänkta. Jag håller mig till det sista…

Idag tänkte jag gå en promenad på lunchen, så länge det inte regnar för mycket.
Det blir inte långa promenader, men tillräckligt för att bränna ett par kalorier och framförallt för att bli lite rosig om kinderna. Det är lättare att jobba på eftermiddagen om man fått dagsljus och frisk luft.
Nu är det mörkt dygnet runt, känns så i alla fall. Ska tydligen bli snö till helgen (suck, nu när alla helger är över får snön gärna lysa med sin frånvaro), barnen blir säkert glada.  Äntligen kanske de kan åka lite pulka (och där får jag ett gratis träningspass…). Fördelen med snön är ljuset. Man får väl passa på att vara ute och suga i sig allt ljus man kan. Jag tillhör dock inte den skara som tycker om att vara ute speciellt mycket. Visst, det kan vara hur skönt och underbart som helst… men jag kommer ihåg när jag var liten och man blev uttvingad av fröknar mm… jag hatade det! Jag vill gå ut när jag känner för det! Tror min son har ärvt den biten… han är gärna inne.. döttrarna är gärna ute dock.
Nu kom jag av mig lite från mat och träning, men summa summarum med snön.. jag lär få dra pulka och springa uppför i backen = TRÄNING!

NU: Kaffe (idag med kardemumma på för lite extra lyx)
IKVÄLL: Till Enköping med mannen som ska röntga foten… och 50 squats 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *