Måndag? Tisdag?

Första jobbdagen efter jul och nyår. Har varit dagvill så in i norden och inte blir det bättre av att första arbetsdagen är en tisdag! Tack o lov är det åt rätt håll, jag tror att det är måndag men kommer på att så var ju inte fallet. Imorgon har halva jobbveckan redan gått 😀 Det gäller att hitta det positiva!

Har haft det så vansinnigt skönt dessa 17 dagar vi varit lediga. Det är ju mer än en halv semester! Mitt i vintern, när man behöver det som mest faktiskt.

Julen firades hemma hos oss. Jag trodde från början att det skulle bli en lugn jul med bara min lilla familj hemma, ev att Keckes föräldrar skulle komma ner till oss…. det slutade med att vi var 16 st med alla barn! Holy lord, nästa år hyr vi en stuga i fjällen, på okänd ort 😀 Nu var det ju bara det att min mor föreslog att vi kan fira hos de nästa år… med andra ord, mycket folk igen. Nåja, det är ju ett år kvar så vi behöver inte bestämma oss idag direkt.

Dagen innan nyårsafton ringde jag ner till mamma, vi bestämde oss där och då för att ta en spontan resa till Skåne! Hur skönt som helst!! Okej, de 140 milen ToR slipper jag gärna (allrahelst när Minya spyr i bilen efter en halvtimmes åkande…). Men känslan av att komma hem till sin mamma är värd de milen. Det är så ofattbart skönt att inte vara den som alltid plockar fram frukost eller lagar mat. Jag hjälper gärna till, men jag kan också fokusera på att hålla rätt på barnen. Vi åkte dit på måndagen och hem på fredagen. Härliga dagar!!

Nu är vardagen ikapp oss… jobb, dagis och allt vad det innebär. Kämpande med vikt och mat (det är ju januari och nytt år). Nu kör vi!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *